Den nye iPad

iPad 2 er lige om hjørnerne, og vil (efter Apples tidslinje for at udgive nye produkter) blive udgivet om et par måneder!

Det er ved at være et års tid siden, at vi første gang så Apples “tavlecomputer”, og lige siden er det ikke gået stille for sig! iPad blev en kæmpe succes, og mange elektronik-virksomheder prøver stadig den dag at efterligne denne tablet, som (desværre) ikke er lykkedes for nogle endnu. iPad er verdens mest solgte tablet, og der skal virkelig noget vildt for, at slå den af pinden!

Der har været tonsvis af rygter, og i dette indlæg vil jeg komme med endnu flere. Nogen vil mene, at de har hørt rygterne før, og for andre vil disse rygter være helt nye.

Jo tættere vi kommer til lanceringsdagen, jo mere præcise rygter vil vi selvfølgelig også få!

Nå, skal vi komme til sagen? Rygterne siger blandt andet at iPad vil få en bedre skærm.. Desværre ikke Retina, og desværre ikke højere opløsning, men skærmen vil blive tyndere, og være mere modtagelig over for solskin osv.

Den første iPad havde ingen kameraer, men det vil den nye sandsynligvis få! Efter rygterne skulle den nye iPad have hele to kameraer. Ét til FaceTime og ét til fotografering. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor de vil smide et kamera i den bagpå, jeg ville personlig ikke føle mig sindssygt cool, hvis jeg gik rundt med en tablet, for at tage billeder?

Alt dette er kun rygter.. Hvad tror DU vi får at se i den nye iPad?


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Skriv et svar