Derfor er App Store bedre end Android Market

Der er både positive og negative ting ved Google’s, meget åbne, Android Market, som accepterer alle Apps som bliver sendt ind til deres “marked”. Det positive er, at mindre professionelle udviklere kan få lov til at prøve det hele af, og samtidig være sikker på, at Google ikke afviser App’en. Det negative er jo egentlig det samme – Der er utroligt mange dårligt udviklede Apps, virusser og andre Apps der laver helt om på telefonen.

Én af de negative ting ved Android Market er, som sagt, at virusser sagtens kan slippe ud, og gøre sig ud for en masse ting App’en egentlig ikke er.

Det er netop det der er sket! En original App ved navn “Android Market Security Tool” (ironisk nok) er blevet kopieret. Den har præcis samme navn og samme logo. Denne App laver efterfølgende ændringer i data-indstillinger, så du måske ikke bliver så glad når næste mdr. regning kommer dumpende ind ad brevsprækken.

Jeg synes virkelig det er for galt, hvis man skal til at hente AntiVirus-programmer til sin mobiltelefon – Heldigvis har vi ikke dette problem med App Store! :-)


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...

Kommentarer

  1. mortenhy

    Den overskrift var lige ved at give mig kaffen i den gale hals:-) Appstore er heller ikke så rodet, og jeg er enig i at Google snart er nødt til at have mere faste rammer. Dog vil jeg lige tilføje at du jo kan se hvad app`en skal have tilladelse til, og det kan man ikke i appstore (så vidt jeg husker har der været mange artikler om at Apple deler dine oplysninger om hvor du befinder dig osv). Så til jer der har Android (og det har i vel:-), så lad være med at hente et puzzlespil der vil have tilladelse til at ringe op. mange “eksperter” (hvem de så end er) mener at mange af de apps der koster penge i appstore, kan du få i en bedre gratis udgave på Android market. Nu imens vi er ved Android vs Iphone, så tag og læs en lille artikel jeg har skrevet for sjov her: http://wwwandroidapps.blogspot.com/2011/04/android-vs-iphoneden-latterlige-del-af.html

Skriv et svar