iPad 2 bliver revet væk i USA

I bare den første weekend antager eksperter at iPad 2 vil sælge 600.000 eksemplarer!

Den første iPad kom kun op på noget der ligner 300.000 salg den første weekend, hvilket jeg også vil mene er en del, men 600.000.. Det er jo helt vildt!

I USA er der altid mange der venter på nye Apple produkter, hvilket medfører at der kommer ekstrem lange køer. Jeg synes på en måde det er lidt ærgeligt, vi ikke har sådan en kultur i Danmark. Jeg tror sgu det kunne være hyggeligt at stå i sådan en kø, hvor der ofte kommer folk og underholder, da der er så mange mennesker. Dette kan måske skyldes at Danmarks Apple-fanatikere får bestilt produkter fra USA, før de kommer til Danmark, og dermed allerede har dem, når de bliver lanceret her.

Kilde: Business


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...

Kommentarer

  1. Henrik Blunck

    Jeg er enig med dig i at det er helt vildt. Samtidig ser jeg, som jeg også har skrevet om på min blog, en fare ved, at det pludselig bliver sådan, at folk nu nærmest forventer nye funktioner hele tiden – og måske, på sigt, udvander det egentlige potentiale ved oprindelige produkter.

    Når folk først ved, at der kommer en ny version om få måneder, så udskyder de købet af det de havde påtænkt, og det kan godt gå hen og koste på bundlinjen…

    Vi kender det jo alle. Vi ser et godt tilbud på en plasma-skærm i Bilka, telefonen ringer, og så glemmer vi alt om det vi var i gang med at planlægge. Ikke kun pga begyndende senilitet, men sådan er vi mennesker bare når vi bliver distraherede. :-)

Pingbacks

  1. Facebook-kommentarer // Hvordan? Positivt? Negativt?

Skriv et svar