iPhone 5 om et par måneder

Der går mange rygter om den hvide iPhone, samt iPhone 5 lige for tiden. Jeg har netop læst et nyt rygte på Mobil.nu omhandlende at iPhone 5 skulle udkomme d. 4. uge i juni.

Jeg synes sgu det er lidt mærkeligt, hvis de lige har sat den hvide iPhone 4 i produktion, og samtidig kommer med en helt ny iPhone om et par måneder. Jeg er næsten 100 % sikker på at det kun er ét af disse rygter der vil blive opfyldt – Måske ingen af dem?

Personligt tror jeg mest på, at vi snart vil se den hvide iPhone, da det ellers vil være en virkelig stor brøler, da vi jo egentlig fik præsenteret den hvide iPhone sammen med den sorte i sin tid.

Jeg vil som altid følge op på rygterne, hvis der skulle komme nye interessante udfald – Så stay tuned! ;-)


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...Kommentarer

 1. Alex Willum

  Jeg tror heller ikke på at Apple vil “slette” den hvide iPhone – det vil jo pludselig betyde at man ikke kan tror på dem… Og det tror jeg ikke var/er meningen med “det hvide spøgelse”.
  Jeg tror at de HAR haft problemer, men da de havde en idé om hvor når den ville være klar (altså “det hvide spøgelse” iPhone 4) Så var de også klar over at 5’eren ikke kunne være klar til juni… Som de ellers har…
  Derfor tror jeg at de har strukket den lidt på den “konto”

  • Apple har jo bekræftet at det var problemer med den hvide maling, og noget med kameraet, som så blev “skadet” af den hvide maling på den ene eller anden måde.

   Hvis den hvide iPhone ikke kommer vil det helt klart forringe deres brand, og troværdighed.. Som jo allerede er forringet lidt pga. den lange ventetid, men jeg er også (næsten) sikker på at vi snart vil se den hvide iPhone 4.

Skriv et svar