Danske affiliate netværk

Danske affiliate netværk - Partner Ads, Tradedoubler og TradeTracker

Der findes en del forskellige affiliate netværk i Danmark – både netværk som er danske, men også udenlandske netværk, som tilbyder danske kampagner. Nedenfor vil du kunne se en række af de netværk jeg selv benytter, og anbefaler til folk i mit netværk, når de spørger hvor de skal starte.

Partner-ads er bestemt min favorit, da de nok er det netværk med flest danske kampagner. De har rigtigt mange små webshops, og typisk er det faktisk dem der betaler bedst. Her bliver du typisk betalt en %-sats af det beløb dine brugere køber for, når de lander på websitet.

Tradedoubler er min favorit til større danske virksomheder, som der er rigtigt mange af, på netop dette netværk. De større danske virksomheder udbetaler sjældent lige så godt som de mindre – det positive er dog, at dine besøgende typisk allerede kender de større annoncører, og det kan derfor være nemmere at få dem til at konvertere.

TradeTracker er et af de nye affiliate netværk jeg er begyndt at bruge. De har flere unikke kampagner, som du ikke finder på Partner-ads eller Tradedoubler, hvorfor de også er et rigtigt godt valg. Generelt vil jeg anbefale, at tilmelde dig så mange netværk som muligt, så du får det bredeste udvalg af kampagner.

Hvad er et dansk affiliate netværk?

Et affiliate netværk er en virksomhed der faciliterer et samarbejde mellem en annoncør (advertiser) og en udgiver (publisher). Dette bindeled vil sørge for, at begge parter overholder samarbejdet, og vil løbende optimere processer og performance for både publishers og advertisers.

Hvis du er blogger eller er ejer af en informationsside, er et affiliate netværk en rigtig god mulighed for at tjene en passiv indkomst på din hjemmeside. Rent praktisk fungerer det ved, at du tilmelder dig et affiliate netværk, og promoverer andre virksomheder gennem banner-annoncer eller almindelige tekstlinks.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser, gennemsnit: 5.00 ud af 5)
Loading...

Skriv et svar