Bedste podcasts om tech, marketing, film etc.

Bedste podcast

Jeg elsker podcasts, og hører det hver gang jeg er på farten, vasker op, venter på toget m.m. Jeg har lavet dette blogindlæg for at vise mit katalog, og måske få anbefalinger fra jer i kommentarfeltet?

Bedste podcast om ledelse og marketing

Marketing Brief er en podcast med meget korte episoder på 10-15 minutter. Personligt er jeg kæmpe fan af dette, da der virkelig bliver skåret ind til benet.

Antphilosophy er en podcast med Mikael Rieck og en masse spændende gæster. Der er ikke nogen fast sendetid, og nogle gange kan der godt gå lidt for lang tid mellem episoderne (fordi de er så gode). Episoderne omhandler mange forskellige ting, men altsammen i relation til online marketing.

Ib Potter er en super god vært, og har hver gang spændende gæster med i udsendelsen, som hver især er eksperter på deres område. Podcast’en er også kaldet PotterCut.

Følg med i Morten Resens rejse med hans startup GoLittle. Du kommer med i alle beslutningerne, lige fra investeringer, sponsorater og teknikken bag en app lancering.

Leon Birdi rådgiver og vejleder om salg. Nu er jeg jo ikke selv sælger i den klassiske forstand, men der kommer tit gode råd til hvordan man kan udnytte nogle af sælger-metrikkerne til at sælge forskellige ting ind, internt eller hos en kunde.

To erfarne Social Media folk snakker om community management, social media, influencer marketing og lign. De er både sjove og kloge.

Thorborgs Talkshow

Der er rigtigt mange gode gamle episoder på dette podcast, som jeg har lyttet til i rigtigt lang tid. Nu foregår mest af Thorborg Talkshow på hans .

Nyheder og politik

Jeg har prøvelyttet alle danske politiske podcasts jeg har kunnet finde, og denne er uden tvivl det bedste. Værten er Thomas Qvortrup og den politiske kommentator er Henrik Qvortrup. Podcasten er rigtig god til at holde sig opdateret på politik, hvis man ikke er den bedste til at læse indlandsnyheder eller se TV-Avisen.

Teknologinyt

John G. fra MereMobil.dk snakker om mobiltelefoni, netværk, Apps og mere. Ofte er der eksperter indenfor fx mobilnet eller App-udviklere med, som fortæller hvad der sker/deres historie.

Gadgets

Hvis du er til tech, produktivitet og nye ting generelt, skal du abbonnere på denne podcast. Nikolaj og Esben giver dig alt de nye der er sket indenfor denne verden, den sidste uges tid.

TV og film

En podcast hvor der bliver anmeldt dårlige film. Værterne har en fortid (og nutid) fra Troldspejlet, og er super sjove at høre på – En gang i mellem er der spændende gæster med i studiet. De fleste film er ældre danske film, som man tidligere har set, hvilket kun gør det sjovere.

Tre fyre der snakker om film, tv, spil og gadgets. Som de selv siger, er de ikke først med det nye, men jeg synes nu stadigvæk de er ret up-to-date.

Podcasting

Trendsonline.dk – Det Danske Podcast For Startups

Et stykke tid siden, at det sidst er opdateret, men når der er ny episode handler det om en spændende dansk startup der fortæller sin historie, udfordringer m.m.

Udgåede

Afsluttet podcast om online markedsføring, og særlig SEO og . Én af de tidligere værter (Mikael Rieck) podcaster videre på Antphilosophy.

Denne podcast bliver desværre sjældent opdateret, men når der en gang i ny og næ kommer en ny episode om søgemaskineoptimering, er det altid god kvali.

Hvilke lytter du til? Kom gerne med anbefalinger i kommentarerne!

Billede: 

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

2 meninger om “Bedste podcasts om tech, marketing, film etc.”

  1. Gode forslag til podcasts(: Jeg er begyndt at lytte til “WNYC radiolab” som er meget tankevækkende og går lidt på det naturvidenskabelige – efter anbefaling fra Martin Thorborg.

    Mvh Anders

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .