5 grundlæggende computerprogrammer til unge iværksættere

computer programmer iværksættere
Som ung iværksætter er kreativiteten tit i top mens pengepungen er tom. Derfor må der knokles og opfindes. Hér er det vigtigt, at have tjek på Internettet og computerprogrammer. Især de grundlæggende programmer, som gemmer på uanede skatter.

Mit første indlæg som gæst på denne blog skal handle om unge iværksættere.

Unge iværksættere er hvad Danmark har brug for, men hvad Danmark tit ikke vil have. Som ung iværksætter møder man nemlig udfordringer i forbindelse med troværdighed, da kunden tit anser en ung udbyder for værende uerfaren på sit område. Derfor er det vigtigt, at man som ung iværksætter benytter sig af sin kreativitet og medfødte kendskab til diverse computerprogrammer. Der er 5 programmer, som unge iværksættere skal have styr på!

PhotoShop

Som iværksætter af en ny virksomhed er det en uskreven lov, at en hjemmeside følger med. Og det er der god grund til. En god hjemmeside kan nemlig ikke kun fungere som et formidabelt visitkort, men udover det tiltrække en masse kunder via søgninger på Google, Facebook og Twitter. Derfor skal hjemmesiden være god. Designet skal være flot og afspejle den unge iværksætters stærke sider: Energi, kreativitet og ambition.

I samarbejde med CMS programmer og HTML / Java-scripts kan du i Photoshop lave designs til din hjemmeside. Og det kan blive rigtig flot! Se eksempelvis cloudsprout.dk ’s referenceliste. Kun fantasien sætter grænser.

Excel

Når det kommer til aktiver og passiver, åbningsbalance og – budget, samt drifts- og resultatsbudget , er Excel kongen over alle.

Lav dine regnskaber selv og lav dem i Excel.

Langt de fleste seriøse bogholdere benytter sig af Excel. Her kan du på en overskuelig måde lave regneark, som af sig selv eksempelvis udregner egenkapitalens afkastningsgrad. Du for derved et vigtigt overblik over nøgletal for din virksomhed.

PowerPoint

De fleste udnytter langt fra potentialet gemt i PowerPoint.

PowerPoint giver dig muligheden for at præsentere din plan eller idé på en overskuelig og meget flot måde. Du kan anvende og tilføje utallige skabeloner og figurer, og dine slides kan få et rigtigt flot design.

En god powerpoint præsentation formidler din virksomheds identitet. Ud over det, så kan du optage og uploade din præsentation samt slides til blogs, sociale medier og YouTube. Det øger din online synlighed, hvilket medfører øget trafik til dit site.

HTML & Java-Script

Den vigtigste fordel ved at være ung iværksætter, er evnen til at lære nyt og omsætte det i praksis. Og her er HTML-sheets og Java-scripts en oplagt mulighed.

Der er mange ældre virksomhedsdrivende som forstår sig på HTML og Java, men der er altså også mange som ikke gør. Grundlæggende skal man have styr på, hvordan man ændrer sin hjemmesides HTML-kode mht. og tilføjelser. Har du eksempelvis en hjemmeside, hvor du vil tilføre et smart Gadget, kan det være meget godt at du kender til HTML. Det samme gælder Java-scripts.

Online Feedburners og RSS-Feeds

Når du har fået din hjemmeside, er en vigtig del af din markedsføring at være synlig på nettet. Dette betyder, at du helst skal udnytte potentialet af eksempelvis Twitter, Facebook og Blogs.

Skriv gode indlæg på forskellige blogs, som er interessante og hjælper læseren.

Registrer alle dine indlæg til RSS og Atom Feeds, og mærk dem derefter med Google Feedburner. Det giver dig nemlig adgang til en kæmpe stream af nyheder, hvor du nu altså tilføjer dit indlæg. Det giver dig adgang til mange millioner potentielle læsere.

Og køb så en Mac! :-)


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...


Kommentarer

 1. Kasper

  Hej Tobias. Jeg er ny “forfølger” her på din blog.
  Eftersom din lillebror lavet sådan nogle spændende blogindlæg, har jeg valgt at besøge din blog, og se om du gør det samme. Og det gør du!

  Tilbage til emnet..
  Et super flot indlæg. Kan rigtig godt lide at du skriver om Linnart Sining Felki.
  Keep up :-)

 2. Undskyld den sene respons. Tak for kritiken.

  Photoshop er dyrt og nok et program, mange ikke ejer. Men det giver afkast. Vi snakker jo ikke 8000 kroner til en grafiker, men et engangsbeløb for et softwareprogram med masser af muligheder og potentiale.

  Excel og powerpoint koster mange penge ja, men de fleste har disse programmer i forvejen, på en PC. Ejer man en Mac, har man andre glimrende Alternativer ;)

  HTML og Java kan man sagtens sætte sig ind i, uden et budget overhoved. Jeg mener jo ikke, at man skal designe HTML-sider fra bunden med JAVA funktioner på. Jeg mener blot, at man er i stand til at redigere sin CMS-side en smule vha. HTML og Java

Skriv et svar