Affiliate marketing via blogging

Jeg har allerede skrevet om en del forskellige affiliate netværk (EuroAds, IQ Medier osv.). Derudover har jeg også skrevet et blogindlæg om hvordan du bruger , så nu vil jeg mene at det er bloggens tur til at få en kærlig hånd.

Jeg vil først komme ind på hvilke affiliate netværk, som er gode, når du skal tjene penge på at blogge. Derefter et lille tip til at tjene en del flere penge på blogging. Til sidst slutter vi af med et alternativ til de ordinære affiliate netværk.

Hvilke netværk?

Jeg vil egentlig mene at man skal oprette sig på så mange affiliate netværk som muligt, når det gælder blogging, da der ikke er så mange regler, som der er med sociale medier. Hvis jeg alligevel skal nævne et par af mine favoritter ville jeg vælge EuroAds og IQ Medier! Det kommer selvfølgelig helt an på hvordan du vil bruge affiliate på din blog. Personligt bruger jeg ikke bannere fra affiliate netværk, men skriver derimod indlæg om kampagner fra affiliate netværk, hvor jeg faktisk synes at Mikkelsen Media er bedst! Hvis du vil bruge det som de fleste gør, ved at vise bannere, forskellige steder på din hjemmeside mener jeg dog at EuroAds er helt i top!

Hvor henne?

Der er jo utallige muligheder for placering af dine reklamer på din blog. Mit bedste råd er: Prøv dig frem! Jeg har både haft reklamer i head’eren, (aller øverst oppe på siden) i sidebaren, over indlæg, under indlæg, i footeren (aller nederst på siden). Jeg har nu fundet frem til at det er bedst at have dem lige under overskriften, måske er det også sådan ved dig? Måske ikke?

Hvad med AdSense?

Ja, det er jo sådan set det jeg bruger allermest, dog er det ikke det tjener mest på. Fordelen ved AdSense er at det er så super nemt, og at man aldrig behøver at rette i det, da det simpelthen bare kører! Den viser automatisk relevante annoncer, og du skal aldrig bekymre dig om at skifte banner, kode eller noget som helst! På almindelige affiliate netværk, skal man “hele tiden” skifte bannere, når kampagnen er udløbet, søge efter nye relevante kampagner osv. Alt dette gør AdSense for dig! Jeg vil dog ikke anbefale dig udelukkende at bruge AdSense, da der ofte er nogle fede affiliate kampagner, at skrive blogindlæg om, fra affiliate netværkene, og det er det du tjener rigtigt meget på!

Jeg har flere spørgsmål!

Så skriv en kommentar, eller send mig en ! Jeg er altid glad for at svare på spg. og hjælpe folk!


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Skriv et svar