Affiliate marketing via sociale medier

Kunne du godt tænke dig at gøre nytte af de sociale medier, og tjene penge på dem? Så læs mere her!

Jeg gør selv brug af affiliate marketing via sociale medier. Det gør jeg på den måde, at jeg deler links på Twitter og Facebook, samt deler video på Facebook.

Den vigtigste regel når du deler (eller reklamer generelt) via sociale medier er, at det skal være tydeligt for dine venner på Facebook og dine followers på Twitter, at du linker til en reklame. Når jeg linker til affiliate kampagner på Twitter og Facebook skriver jeg hashtagget #Ad, som er det mest “kendte” at bruge når du deler reklamer på Twitter.

Hvis vi starter med at skrive lidt om affiliate marketing via Facebook. Facebook har en fordel fra Twitter, nemlig at Facebook også kan dele videoer! Go Viral, som jeg også har skrevet et tidligere blogindlæg om, er genialt til sociale medier! Ved Go Viral behøves du ingen hjemmeside, for at oprette dig, som du behøves ved nærmest alle andre affiliate netværk. (jeg er endnu ikke stødt på et andet affiliate netværk end Go Viral, hvor man ikke skal have en hjemmeside for at oprette sig)

På Facebook vil jeg helt klart anbefale at du bruger Go Viral fremfor ALLE andre affiliate netværk, medmindre de har en super fed klik-kampagne, som lige præcis rammer dine venner!

Når du skal dele affiliate via Twitter er det straks lidt mere “besværligt”. Når du deler via Twitter skal du nemlig bruge et “almindeligt” affiliate netværk, som IQ Medier, EuroAds, PartnerAds osv. Men jeg vil dog helt klart anbefale at du bruger Mikkelsen Media som primær kilde til affiliate kampagner, når du skal dele via Twitter.

Mikkelsen Media er det affiliate netværk, som har flest klik-kampagner, som du må dele via sociale medier. Det er egentlig den væsentligste grund til at Mikkelsen Media er det bedste valg, når det kommer til deling af affiliate via Twitter. Klik-kampagner er nemlig det du tjener mest på i længden. Du kan altid prøve dig frem ved også at dele leads-kampagner, det giver et enkelt lead i ny og næ, men, som sagt, vil jeg anbefale klik-kampagner, generelt!

Måden du så deler affiliate fra Mikkelsen Media til Twitter er ved, først, at skrive en rigtig fed og spændende tekst, som vil få folk til at vide mere, efter det har du forkortet dit affiliate link med en URL forkorter, som m86.dk eller bit.ly, og til sidst, men slet ikke mindst skal du huske hashtagget #Ad eller skrive “(reklame)” eller hvad du nu mest er til! (det er direkte ulovligt, hvis dine followers ikke bliver bekendt med at det er et reklamelink!)

Jeg håber, at du kommer godt i gang med at dele affiliate via sociale medier, da du hurtigt kan tjene en del på det “marked”. Du er ALTID velkommen til at skrive en kommentar, eller bruge kontakt-siden, hvis du har spg., eller har brug for hjælp!


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Skriv et svar