Affiliate netværk

Du kan hurtigt tjene mange penge på Affiliate Marketing, hvis du lærer at bruge det ordentligt!

Som I måske nok ved, bruger jeg ikke Affiliate Netværk, så meget mere, som jeg har gjort. Men til Jer folk, som stadigvæk bruger Affiliate netværk, eller måske overvejer at starte, vil jeg her liste min top 3, af Affiliate netværk.

Mikkelsen Media

Mikkelsen Media var det første netværk jeg oprettede mig på, og absolut det bedste. Jeg har hørt flere folk der har haft dårlig erfaring med Mikkelsen Media, men det har jeg bestemt ikke, så du skal ikke lade dig skræmme af de folk der mener, at Mikkelsen Media snyder, eller andet. Mikkelsen Media er det netværk, jeg har oplevet, som har flest klik-kampagner, og det er oftest det, som jeg tjente mest på, da jeg brugte disse Affiliate netværk. Én af de andre gode ting ved Mikkelsen Media er, at du har din helt personlige kontaktperson, så hvis der er noget du skal have hjælp til, eller hvis der er noget der går galt, så ved du lige præcis, hvem du skal kontakte, for at få hjælp.

IQ Medier

IQ Medier er også helt klart én af mine favoritter. De har nogle rigtigt gode kampagner, som du ofte kan tjene en del penge på. Én anden god ting ved IQ Medier er, at de tit har unikke kampagner, det vil altså sige, at du kun kan finde disse unikke kampagner ved IQ Medier, og ikke ved noget som helst andet Affiliate netværk.

Til sidst, men slet ikke mindst har vi . er også et udmærket valg, når du skal til oprette dig på nogle Affiliate netværk. Noget af det positive ved er, at det er det Affiliate netværk, som er nemmest til at holde styr på udbetaling, og hvilke kampagner du har tjent på osv. Så hvis du vil holde meget styr på det, vil jeg helt klart anbefale .


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Kommentarer

 1. Mette

  Jeg kan se, at du har slettet tidligere kommentarer fordi de havde en anelse kritisk indgangsvinkel til dit indlæg.

  Det synes jeg er rigtigt ærgeligt!Det er trist, at der ikke er plads til kritisk undren på en blog, når kommentarerne var så sobre som de var her. Jeg forstår ikke, at man som blogejer ikke kan tåle at blive udfordret for så blot at slette kommentarerne i stedet for at gå aktivt ind i dialogen.

  Super ærgeligt Denne kommentarer sletter du jo nok også, men inden vil jeg gerne opfordre dig til at overveje om det skal være din fremtidige stil.

 2. Det er første gang at jeg har slettet kommentarer, er også selv meget imod det.

  Jeg forstår dig udmærket godt!

  Men alligevel synes jeg ikke, at det er i orden at Gustav mener at jeg kun har lavet dette indlæg for at tjene penge, når han selv linker til et blogindlæg med en masse henvisnings-link.

  Jeg indrømmer gerne at jeg har lavet dette indlæg for at tjene penge, samt at give min personlige top-3 liste over danske affiliate netværk.

  • Mange tak.

   Nej. Eller det er i hvert fald meget minimalt.

   Jeg har faktisk partner dér, men man skal indsætte én eller anden kode på sin side, for at verificere den, og der har jeg aldrig fået gjort. :-P

   Men Partner Ads er i hvert fald et kig værd, jeg skal også have taget mig sammen til at få verificeret TobiasH.dk. :-)

Skriv et svar