Anmeldelse – AdSense Secrets 5

AdSense Secrets 5 er skrevet Joel Comm, og handler om hvordan du kan maksimere din AdSense-indtjening ved hjælp af forskellige tips og tricks.

De små konkrete tips som bogen leverer har ikke virket på nogle af mine sider. Joel beskriver flere gange om nogen ting som ALDRIG virker, hvilket jeg alligevel har testet og fundet ud af virker bedre, end det han egentlig anbefaler.

Når man køber sådan en bog, som må regnes for at være rimelig nichebaseret må man også regne med, at den giver nogle rimeligt gode tips og tricks – Og dér synes jeg personligt den fejler lidt. “Selvfølgelig” ved vi alle, at man finder den højeste indtjening ved at splitteste, men alligevel synes jeg godt, at bogen kunne komme med flere konkrete tips og guidelines, som virkede for de fleste.

Jeg er tidligere blev bannet fra AdSense, og derfor synes jeg også at afsnittet i bogen hvor Joel opsummerer de forskellige regler der er for AdSense er super godt. Det er nok de færreste der gider, at læse alle Google’s betingelser for AdSense, men en opsummeret og omskreven version så de fleste kan være med, er en super fed idé.

Bogen handler ikke kun om AdSense, men også om hvordan man og sociale medier. Før kapitlerne om SEO og sociale medier indtræffer skriver han om, at han ikke ved ret meget om disse emner, men alligevel lige vil berøre dem. Jeg har købt bogen for at lære hvordan jeg maksimerer min AdSense indtjening, ikke for at lære om SEO og sociale medier fra en gut der ikke ved noget om emnerne. Jeg synes det er lidt mærkeligt, at han vælger at inkludere disse to kapitler i hans bog, som er så koncentreret og ellers kun handler om én enkelt ting; At maksimere sin indtjening.

Jeg vil mene, at de fleste der har det mindste erfaring med AdSense, og har prøvet at splitteste en lille smule ikke burde købe denne bog – Den giver simpelthen ikke nok, i forhold til den tid du bruger at læse den hvor du kunne have sat utallige splittests op, samt skrive nyt kvalitetindhold til dine AdSense-sider.

Nu lyder det næsten som om jeg udelukkende vil svine bogen til, og det er egentlig ikke min hensigt. Jeg tror mange nybegyndere indenfor dette felt vil få glæde af denne bog, og vil føle at de vil få en del ud at at læse denne bog, så hvis du er nybegynder indenfor og AdSense vil jeg ikke udelukke, at denne bog sagtens kan give dig ny og eksklusiv viden indenfor dette område.

En god ting ved bogen er dog at der er en del billeder i, som viser hvordan succesfulde AdSense sider bruger placering, design, skrifttyper osv. til at skabe den perfekte annonce det perfekte sted.

Så skal du købe bogen? Hvis du er nybegynder, og ikke ved ret meget om affiliate marketing og AdSense kan jeg da godt anbefale bogen, men tror samtidig der er nogen der er bedre derude. Hvis du har stor erfaring med emnet, og allerede nu tjener tusinder om måneden vil jeg ikke mene, at du er den rette målgruppe for denne bog.

Download !1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...

Kommentarer

 1. Jeg overvejede faktisk at snuppe den på et tidspunkt, men jeg havde samme mistanke, som du her bekræfter – at det reelt er en snik for en snak, og at vi alligevel ved det meste i forvejen. Du tog en for holdet ved at læse de for os. Tak for det. ;)

  • Forfatter

   Det var skam så lidt. :-)

   Men så vidt jeg forstår siges den at være “toppen af poppen” af e-bøger der handler om at maksimere AdSense-indtjening – Det forstår jeg bare ikke..

 2. Jonas

  Har selv set den, ikke købt men *host* torrents. Anyways syntes ikke den er imponerende og ikke 27$ værd.

  -Jonas

Skriv et svar