Anmeldelse af Crystal Head Vodka

crystal head vodka anmeldelse

Crystal Head Vodka er en speciel vodka på mange områder. Jeg har ikke selv ret meget styr på, hvordan vodka fremstilles, og hvad der afgør, om den er god eller dårlig. Så min anmeldelse vil altså kun blive baseret, på de parametre jeg synes er vigtigt.

Når jeg plejer at drikke vodka er det altid blandet op med noget. I min anmeldelse af har jeg dog også prøvet at tage et enkelt shot, men også blandet op med saftevand/dansk vand og energidrik.

Efter at have smagt den, kan jeg virkelig ikke se hvordan folk kan være villige til, at betale en så høj pris for en vodka som denne. Når jeg har blandet den op, og smagt på den, har jeg på ingen måde kunne smage forskel på den, og så en slave vodka fra Netto. Den eneste forskel er, at tømmermændende er værre ved slave vodkaen (hvilket selvfølgelig også er værd at betale lidt ekstra for). Den eneste vodka jeg endnu har smagt, som jeg rent faktisk gerne betaler ekstra for, er Grey Goose. Jeg ved ikke hvad der er ved den, som jeg synes gør den bedre end så mange andre vodkaer, men der er nu altså ét eller andet over den.

Pris på Crystal Head Vodka

, hvor man både kan købe Crystal Head Vodka og Grey Goose, er Crystal Head Vodka hele 222,84 kr. dyrere end en Grey Goose flaske (som vel også må siges, at være en vodka af god kvalitet og i den lidt dyre ende).

Det eneste jeg kan fremhæve, der er specielt fedt ved Crystal Head Vodka (set fra mit synspunkt), er selve flasken. Flasken er super flot, og pynter samtidig rigtig godt på barbordet. Når du skal hælde fra den, er det dog en anden sag. Det er næsten umuligt at hælde fra den uden, at spilde.. Men man jo lide for skønheden, som man siger.

Konklusionen på denne anmeldelse må være, at du ikke skal købe Crystal Head Vodka pga. vodkaen, men vil du gerne have en fancy flaske til barbordet, er det slet ikke en dum idé, at købe den.. Hvis du altså er villig til, at give 500 kr. for en flot flaske.

Sponsoreret

Billede: 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...

Kommentarer

 1. Lars Petersen

  Har først opdaget den vodka nu, den må jeg eje :-)
  Glæder mig helt vildt, måske der går ghostbuster i den, hvis jeg napper flasken alene ;-)

 2. mortenbojakobsen

  Til ovenstående anmeldelse: Denne vodka skal ikke blandes op. Som anmelderen skriver, kan han ikke smage forskel på en Crystal Head og en “slave”, når den er blandet op?! Netop min pointe… Go’ alkohol blandes ikke op :-)

 3. Michael Møller

  Som Mortenbojaksen skriver skal denne Vodka absolut ikke blandes op, det er hele forskellen på en slave vodka og god vodka. Cristal Head smager eminent godt, en super lækker blød vodka, som er lavet på majs og med en finish af fersken, hvilket tydligt kan smages.

  Med andre ord syntes jeg ovenstående anmeldelse er dybt useriøst, man blander bare ikke god sprut.

 4. Lars petersen

  Fik en flaske i julegave sidste år, den er bare god
  Det er en del år siden, jeg har drukket ren vodka og det var vel mest smirnoff
  Men kan klart anbefale den
  @ Torben : den flaske du linker til, er ikke i nærheden af den originale
  Den er fin nok, men tåler ikke sammenligning overhovedet ;-)

 5. Torben

  Lars Petersen den flaske, som er vist overfor på denne side, er en af de helt store flasker – 3 liter tror jeg. Flaskerne Crystal Head – Spirit Head i normal spiritus flaske størrelse er de samme. Det er jeg helt sikker på.

Skriv et svar