Betalte “Synes godt om” på Facebook – Er det det værd?

Betalte synes godt om på Facebook

Når du skal starte et nyt affiliate projekt op, skal du selvfølgelig også have en Facebook-side til projektet. Mange oplever at det kan være svært at skaffe de første “Synes godt om” til Facebook-siden, men overvejer aldrig at betale en fyr fra Indien til at skaffe 250 “Synes godt om”.

Jeg har personligt købt “Synes godt om” til samtlige af mine Facebook-sider, og har ved én af dem oplevet stor succes med det.

Succeshistorien kommer fra mit projekt, gratissputnik.dk, hvor jeg synes det var svært at skaffe “Synes godt om” til siden. Jeg valgte så, at købe 250 “Synes godt om” på en service der hedder .

Fiverr er en hjemmeside hvor du kan købe (og udbyde) alverdens tjenester for 5 $ (27,11 DKK). Der bliver udbudt mange sjove og mærkelige tjenester, men altså også tjenester hvor du betaler en fyr for at skaffe dig til 250 “Synes godt om” til din Facebook-side.

Jeg har, som sagt, brugt denne metode på alle mine tre Facebook-sider, men det har kun haft den effekt jeg efterspurgte på én af dem – Nemlig sneboldeeffekten. Folk er mere villige til at “Synes godt om” når der er allerede er en del der har gjort det.

Grunden til at GratisSputnik.dk har haft succes, tror jeg, er at mange godt kan have fordomme omkring Facebook-sider med “vind”, “gratis”, “billig” osv. som er ord mange affiliate-sider rummer. Når du ligepludselig over natten får 250 “Synes godt om” vil folk være meget mere villige til at “Synes godt om” end før.

Er der slet ikke nogen dårlige ting ved det her, tænker du måske? Tjoe.. De “Synes godt om” du får interagérer jo (selvfølgelig) ikke med dig, eller Facebook-siden da menneskene bag profilerne jo i princippet ikke findes. Selvom du aldrig oplever sneboldeffekten synes jeg, personligt, stadigvæk at pengene er godt givet ud.. Selvom mange begynder at snakke om, at man ikke skal måle på hvor mange “Synes godt om” ens Facebook-side har, men hvor mange personer der interagerer på din side synes jeg nu stadigvæk at det er fedt at “blære” sig med at have flere “Synes godt om” end andre. :-)

Jeg har btw købt mine “Synes godt om” af !


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...


Kommentarer

 1. Adrian

  Forsøgte mig lige i dag med fiverr og ham duden med likes, og 2 timer senere var der 250 nye likes. Selvom alt snakken går på at likes er ligegyldige, vil jeg dog stadig mene at et minimum er nødvendigt for at ens side bliver taget seriøst. Hertil giver det et sundt boost mod en blåstempling som er igen er essentiel at have for at siden virker levende.

 2. God inspiration :) Jeg overvejer meget om man skulle gøre dette eller noget lign. Jeg kan se inde på fiverr at der er mange spændende farverige tilbud. Eksempelvis at få sit tweets sendt ud, og måske rettweetet osv.
  hvad med Google plus – altså at man fyrer måske 200 plusser af på sin side… er det farligt territorium når nu det er google vi snakker om :)

  • Ja, det er fantastisk hvad folk vil gøre for 5 $.. Selvom det meste nok er automatiseret.

   Jeg vil mene, at hvis man bestiller 200 G+ er vi ovre i noget BlackHat SEO, som Google jo ikke er så glade for.. Jeg ville i hvert fald ikke turde begynde på sådan noget, men kan jo evt. prøve det af, med én eller anden simpel AdSense-side, som ikke ville være så forfærdeligt hvis SEO’en fuckede fuldstændigt op. :-)

   • Det var præcis det jeg tænkte. Det afhænger dog lidt af om Google faktisk bruger +1 til at placere resultater med. Jeg synes ikke jeg endnu har set noget entydigt tegn på dette.

  • Morten Vium

   Jeg tror, du har ret i, at plusserne har minimal effekt på nuværende tidspunkt.. Jeg har i hvert fald heller ikke set tegn på store ændringer.

   Google skal først have det bygget in i algoritmen på en fornuftig måde, men jeg er helt overbevist om, at det kommer! Plusser er jo koblet til en Google profil. Overvej hvis plusser vægtes efter antal følgere på Google+ og hvor indflydelsesrig personen er på netop det område som det givne indhold omhandler.

   Det tror jeg ville styrke søgeresultaterne.

Skriv et svar