Tjen penge på betalte undersøgelser online

Betalte undersøgelser online - tjen penge på nettet undersøgelser

Vil du gerne tjene penge på nettet, er spørgeskemaundersøgelser et rigtigt god sted at starte. Det er super nemt at komme igang, da alle kan være med. Det er ikke den metode, hvor du kommer til at tjene rigtigt mange penge, men du vil have mulighed for at optjene lidt eksta lommepenge hver måned.

Anbefalede paneler

i-Say

i-Say er et panel ejet af det store analysebureau Ipsos. Når du tilmelder dig i-Say bliver du en del af det kæmpe netværk på over 7 millioner mennesker, som også tjener penge på betalte undersøgelser fra dem. Når du har svaret på nogle spørgeskemaer, kan du enten vælge at få kontanter, gavekort eller give penge til et velgørende formål.

Eovendo

Eovendo er meget mere end bare spørgeskemaundersøgelser. Rent faktisk er den primære måde du tjener penge på, ved at se reklamefilm, og bedømme dem. Det er som sagt kun en af muligheder, da du også kan tjene penge på undersøgelser, på at shoppe, tilmelde dig forskellige ting og mere.

Opinionsland

Opinionsland hjælper både dig med at tjene penge på nettet, men giver samtidig også rigtigt mange penge til velgørende formål. Hos Opinionsland tjener du typisk op til 5 kr. pr. undersøgelse, men til gengæld er det ofte også kortere spørgeskemaundersøgelser du skal svare på.

Toluna

Toluna er et af de største analysebureauer i verden. Når du tilmelder dig deres site, vil du hurtigt opleve hvor stort et univers du får adgang til. Toluna er nemlig ikke kun spørgeskemaer, men også et socialt medie af en slags, hvor du kan spørge alle de andre brugere om ting du interesserer dig for.

Andre paneler

Global Test Market

Global Test Market har ofte nye undersøgelser hver uge, og tilbyder samtidig undersøgelser indenfor mange forskellige kategorier som film, events og biler. Du får både points som du kan bruge til gavekort og produkter, samt lodder til store pengepræmier.

YouGov

YouGov er et meget respekteret analysebureau, som har eksisteret i over 10 år. De er specielt stærke i Skandinavien, hvor de har over 140.000 medlemmer. Det vil altså ofte være meget relevante undersøgelser, da det typisk er virksomheder fra Skandinavien der bestiller undersøgelserne.

Danske Meninger (Research Now)

Danske Meninger tilbyder spørgeskemaundersøgelser online, hvor du kan tjene mellem 5 og 50 kr., men der findes også specialistundersøgelser, hvor du kan tjene helt op til 150 kr. pr. undersøgelse. Hvis du gerne vil blive belønnet med gavekort, er dette også en mulighed.

Survee / ShopPanel / Triaba (Cint)

Survee og ShopPanel er ejet af Cint, og det er dermed de samme undersøgeler du får tilbudt ved alle tre – der er altså ingen grund til at tilmelde sig flere end af disse. Du kan regne med at få tilsendt 3 til 10 spørgeskemaer om måneden, så ofte vil du altså kunne optjene point flere gange om ugen.

MOBROG (SPLENDID RESEARCH GmbH)

MOBROG tilbyder spøgeskemaundersøgelser som du kan besvare fra både din computer, tablet og mobil. Du får mellem 5 og 35 kr. for hver undersøgelse der udfylder, og ofte tager de ikke ret lang tid. Du kan få belønning i form af kontanter, som du kan få udbetalt direkte til din PayPal konto.

TNS Gallup

TNS Gallup har flere forskellige paneler. GallupForum er det største som omhandler flere forskellige ting. Panel Syddanmark er udelukkende for folk der bor i Syddanmark. Panel Tryksager er for folk der modtager reklamer med posten. Ishøj Borgerpanel er udelukkende for folk der i Ishøj. Kantar Gallup Mobil Panel handler om brug af smartphones.

DK-Panelet

DK-Panalet, eller Danmarks Panelet som også bliver kaldt, er Analyse Danmark’s panel. Her er det oftest danske virksomheder som du hjælper, så hvis du helst gerne vil have en dansk vinkel. For hver undersøgelse du deltager i, er du med i lodtrækning om gavekort.

GfK

GfK har flere forskellige paneler. ConsumerScan er for alle, og omhandler registrering af køb. OnlinePanel er også for alle, men er almindelige spørgeskemaundersøgelser. Hundeejerpanel er for hundeejere, og omhandler registrering af køb. Beautypanel er for personer der køber makeup og skønhedsprodukter.

Buzzador

Buzzador er en anderledes tjeneste, hvor du får gratis produkter mod din mening. De fleste af de gratis produkter kræver at du har en del følgere på sociale medier, og også omtaler produktet her. Andre kampagner kan være, hvor du får 10 produkter og skal dele dem ud til familie og venner.

Webpol

Webpol er for alle typer af danskere, og omhandler mange forskellige emner. Når du besvarer undersøgelser får du både point, som du kan bruge på lækre produkter eller donere til velgørende formål, samt lodder til store præmier som bliver udtrukket blandt alle medlemmer.

Usertesting

Usertesting handler om brugertesting af websites og apps. Du får 10 $ (69 DKK) for hver gang du gennemfører en test. Testene foregår ved at du giver adgang til at se din skærm og bruge din mikrofon, hvorefter du går igennem forskellige opgaver og fortæller højt om din mening.

Typer af belønninger

Det er meget forskelligt hvilken belønning du kan opnå, alt efter hvilket analysebureau du tilmelder dig. De fleste tilbyder point per udfyldt spørgeskema, mens andre tilbyder kuponer, gratis produkter (til test) eller lodtrækning om store præmier hver måned.

Ingen risiko

Du kan på ingen måde tabe penge ved at bruge denne metode. Der findes sites på nettet der vil have dig til at betale før du kan komme igang med at tjene penge på undersøgelser – dem anbefaler vi at du holder dig langt væk fra! Alle vores anbefalinger ovenfor er gratis at komme igang med, og du kan nemt og hurtigt framelde dig igen.

Tjen penge når du har lyst

Du kan svare på de forskellige spørgeskemaer lige præcis når du har lyst. Spørgeskemaerne lukker selvfølgelig, når de har fået de nødvendige svar, men tilmelder du dig alle analysebureauer, vil der stort set altid være en undersøgelse tilgængelig. De fleste undersøgelser kræver ikke den store koncentration, og du kan sagtens se TV, høre musik eller snakke i telefon imens.

Hvor meget kan man tjene?

Det er meget forskelligt alt efter hvilket analysebureau der udbyder undersøgelsen, og hvor lang tid spørgeskemaet tager, men som grundregel kan man nok sige, at det er muligt at tjene 1 kr. i minuttet – altså 60 kr. i timen. Nogle undersøgelser er mere krævende, og her vil der være mulighed for at tjene op til det dobbelte.

Telefoninterviews og fokusgrupper

Flere analysebureauer tilbyder også telefoninterviews og fokusgrupper. Telefoninterviews tjener du typisk ikke penge på, så hvis du kun svarer for at tjene penge, skal du sige nej til den mulighed. Fokusgrupper er en helt anden sag, da du her vil kunne tjene op til 500 kr. på et par timers snak om din mening til forskellige ting.

Personlig data og beskyttelse

Der findes mange analysebureauer derude, som ikke opbevarer dine data ordentligt. Vi har selv undersøgt de specifikke institutter, som vi anbefaler ovenfor. Et analysebureau lever selvfølgelig af dine data, men det bliver et problem, hvis de ikke er opbevaret sikkert, og dermed kan tilgås af kriminelle o.lign.

Lav en mappe til undersøgelser

Hvis du tilmelder dig mange muligheder for at tjene penge på spørgeskemaer kan det hurtigt løbe op ift. mange mails om spørgeundersøgelser om dagen. Min anbefaling er, at lave en specifik mappe til alle de mails du får fra analysebureauer, og lave en regel i dit mailprogram om, at mails fra de specifikke afsendere automatisk skal flyttes over i denne mappe.

Gør en forskel

Udover at få kolde kontanter, gavekort eller hvad du nu foretrækker, hjælper du også virksomheder med at forstå dig bedre. Det betyder at du er med til at skabe bedre produkter i fremtiden. Hvis du virkelig vil gøre en forskel, kan du ved de fleste analysebureauer også vælge at donere de penge du har optjent til en velgørende organisation.1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...

Skriv et svar