Bliv retweeted

Vi synes alle sammen, at det er fedt når vi får nye followers på , og når folk retweeter (RT’er) vores tweets, altså generelt kan vi godt lide når folk interesser sig for hvad vi interesserer os for, og hvad vi selv går rundt og laver. Hvis du ikke synes det er fedt, at blive retweeted, at få respons på hvad du laver, at få flere followers, så vil jeg anbefale at du stopper læsningen af dette blogindlæg sådan cirka NU!

Tid

Mange folk tror at det ikke betyder en døjt, men det gør det faktisk! Undersøgelser viser at du bliver RT’et meget mere om aftenen, og i weekenden. Du kan med fordel planlægge dine blogindlæg til at blive udgivet om aftenen!

Ord

Du skal bruge dine ord omhyggeligt! F.eks. er ordet “du” det der bliver RT’et mest, altså et tweet hvor du skriver direkte ud til “folket”.

Link

Det kan være en rigtig god idé at vedhæfte links, når du tweeter, da der på den måde er lang større sandsynlighed for at du bliver RT’et!

og er de to URL-forkotere der bliver RT’et mest. Folk er mere tilbøjelige til at klikke på et link, end på én eller anden ukent URL-forkorter.

Spam

Er én af de ting du ikke skal gøre, hvis du vil blive RT’et. Hvis du tweeter adskillige gange i timen, får du ikke ret mange RT’s i forhold til, hvis du skriver et par tweets om dagen!

Kilde:


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Skriv et svar