Det hele startede på iPhone

De fleste af jer kender nok Angry Birds i forvejen. Hvis ikke, vil jeg henvise til Jens Pedersen’s anmeldelse af App’en til iPhone på AppAnmelelser.dk.

I dette indlæg vil jeg nemlig ikke snakke om de vrede fugle, men om hvordan det kan lade sig gøre at disse fugle, som startede på en iPhone App, nu er på Android, PC, Mac og snart vil komme til Wii, PSP, PS3 og X-Box. Findes der flere platforme at formidle de vrede fugle på? Ikke mange, dog har jeg hørt en lille fugl synge om, at Angry Birds snart skulle komme som brætspil.

Hvordan kan det lade sig gøre, at et så lille og simpelt spil kan skabe så meget popularitet? Ja, jeg ved det sgu ikke. Men jeg ved, at dette aldrig ville kunne lade sig gøre, hvis App Store ikke fandtes.

Som sagt, har dette indlæg “som sådan” ikke noget med Angry Birds at gøre, men derimod, at jeg synes at det er super fedt, at teknologien er til, at man for ingen penge kan udvikle en App, og gøre den verdensberømt på så kort tid.

I mit tidligere indlæg, hvor jeg skrev lidt om App Store til Mac belyste jeg også, at Angry Birds var nr. 1. Right from the start!

Nu lyder det her indlæg jo egentlig bare som en salgstale for Angry Birds, men sagen er at jeg synes at spillet er røvsygt, men synes samtidig at det er fantastisk at et så “barnligt” spil kan blive ved med at ligge i top 3 i App Store!

Måske bragte dette indlæg dig ikke så meget ny viden og relevans, men jeg følte simpelthen bare, at jeg måtte ud med den begejstring jeg har for nutidens teknologi. Thumb’s up for den!

Hent Angry Birds i App Store her!


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Skriv et svar