Få din blog til at ligge øverst på Google med SEO

Jeg vil først lige forklare hvad SEO er, og betyder: og er et redskab du kan bruge for at få din hjemmeside til at komme længere op i søgeresultaterne på Google, Yahoo og andre søgemaskiner. (jeg vil dog tage udgangspunkt i Google)

Mange bloggere tænker slet ikke over at få deres blog SEO optimeret, og det er virkelig en kæmpe fejl, da du kan få en masse besøgende på din blog, ved at gøre et par enkle ting.

Her vil jeg give dig 3 hurtige tips til hvordan du kan få din blog bedre optimeret til Google:

Henvisninger

En stor del ved SEO er bl.a. henvisninger fra andre websites. Det giver utroligt meget i forhold til hvor højt du kommer op på Google. Det vil altså sige at jo flere hjemmesider der linker til din hjemmeside = Jo højere kommer du på Google.

En nem måde at få mange henvisninger på din blog kan være at blive skrevet på en masse andre bloggeres blogroll. Du skal selvfølgelig også selv have en blogroll, hvor de også er skrevet på. Noget for noget. Til folk der ikke ved hvad en blogroll er, så er det en lille boks du har på din hjemmeside, hvor du skriver bloggerens navn og/eller hjemmeside og linker til bloggen.

Et andet godt råd i forhold til henvisninger er at du altid skal skrive din blog i signaturer på alle de fora du er online på. Signaturen er det der bliver vist under alle dine indlæg/beskeder på fora, og den vil blive vist en masse gange, hvis du altså er aktiv på det pågældende forum.

Det allerbedste er at få nogle store sider til at henvise til din blog, det kan selvfølgelig være ret svært, men det giver utroligt godt i den sidste ende.

Få dine besøgende til at hænge lidt længere

Noget andet der giver godt er hvor lang tid dine besøgende er online på din blog, og hvor mange gange de klikker rundt. Noget der kan hjælpe på det, er at have en widget/boks der viser relaterede indlæg, eller indlæg der minder om det besøgeren er i gang med at læse. Det betyder jo, at det nok er noget har den besøgenes interesse og derfor vil han klikke videre for at læse det, og du vil komme højere op på Google.

En nem måde at holde styr på hvor mange besøgende du har, hvad folk har søgt på for at de kommer til sin side, hvilke browsere dine besøgere bruger og en masse andet kan være . Tjek f.eks.

Det er utroligt nemt at tilmelde sig til LiveCounter. Det tager ikke over 5 min. at tilmelde sin blog til LiveCounter.

Der er utroligt mange forskellige SEO plugins du kan hente til din WordPress blog, jeg vil dog personligt anbefale “All in One SEO”. Du kan se mere om hvordan du indstiller All in One SEO korrekt .

Hold dig til få emner

Et sidste godt råd er at du skal prøve at holde dig til så få emner som muligt. Det kan selvfølgeligt være svært, når man har en blog, hvor man skriver om privatlivet, elektronik, sociale medier og en masse andet. Men prøv om du ikke kan begrænse dig, da Google dermed tror at du har lidt mere styr på én ting, end at du bare skriver om himmel og jord. Det er igen én af de ting der gør at du nemt kommer højere op på Googles søgeresultater.

Jeg håber du kunne bruge dette blogindlæg til noget, og at DU får din blog SEO optimeret med de 3 råd jeg har givet dig!

Hvis du fandt indlægget brugbart, ville jeg blive rigtig glad, hvis du ville dele det på Twitter!
– På forhånd tak.

PS. Husk at min 100 follower konkurrence på Twitter stadig er i gang. Vind en bannerannonce på min hjemmeside! Se mere her


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Skriv et svar