Få dig en ordentlig blog!

Når jeg sidder og blogger på , gør jeg det ikke kun for fornøjelsens skyld, men samtidig også for at tjene lidt til dagen og vejen. Det er ikke noget jeg tjener godt på, men lidt tch-tching bliver det da til.

Der findes utroligt mange udbydere af Blogs nu til dags: , og TourBlog.dk er bare nogle stykker af dem. Fælles for dem er, at du aldrig får ret mange besøg på dem, da de ofte ligger på ét eller andet mærkeligt, langt, domæne.

De fleste blogs du kan få på nettet, som dem jeg har nævnt ovenfor er næsten altid med en masse reklamer på, and guess what? Du tjener ikke noget som helst på dem!

Måden du får en ordentlig blog på er, at du først gennemgår min guide, og derefter køber et rigtigt .dk domæne! Du vil hurtigt opleve, at du vil få mange flere besøg på din blog, samt tjene en del mere penge på dine annoncer, i takt med at der jo er kommet flere besøgende! Det hele virker meget mere seriøst hvis du vil betale det lille beløb (som hurtigt er tjent ind igen) for et domæne.

Besøg i øvrigt også mit blog-indlæg om forskellige Affiliate netværk, hvis du ikke ved hvordan du kommer i gang med at ligge reklamer på din hjemmeside.


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Skriv et svar