Facebook vil udspionere dig!

og Gowalla er begge lokaliserings tjenester, som viser hvor du er, og sender det videre til sociale medier, som Facebook og Twitter.

Lokaliserings tjenesterne herhjemme i Danmark, er slet ikke lige så store, som i f.eks. USA.

Men måske vil de blive en stor trend, når Facebook begynder, at udbyde lokaliserings tjenester, som mange rygter tyder på!

Mange vil måske mene, at det er grænseoverskridende, at folk hele tiden ved hvor du er, og det mener jeg sådan set også, at det er. Jeg synes FourSquare og Gowalla er fedt, men de viser jo altså også kun hvor du er, når du manuelt skriver en status på Facebook, eller et Tweet på Twitter om det.

Selvom det er meget grænseoverskridende, er jeg helt sikker på, at det nok skal blive en meget større trend her, i Danmark.

Som sagde i ét af hans podcasts, kan Facebook (og andre selskaber) vise utroligt relevante reklamer for dig, nu når de ved hvor du er, går du f.eks. forbi en , vil der være reklamer for 7-Eleven på din Facebook side. Smart? Det tror jeg hvis nok det er!

Ville du synes, at det var grænseoverskridende, hvis folk hele tiden vidste hvor du var? Bruge du allerede FourSquare eller Gowalla i forvejen?
– Skriv en kommentar!

Kilde: Business


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Kommentarer

Skriv et svar