Fra bloggen til Twitter

Michael Frederiksen spurgte mig på Twitter om hvordan jeg fik der til at stå “via TobiasH” på min Twitter, når jeg linkede til mine blogindlæg.

Jeg vælger at skrive et blogindlæg om det, da der sikkert er andre der også kunne bruge dette lille fif, jeg vil også fortælle om hvordan du generelt for sendt dit blogindlæg til Twitter. Automatisk!

Jeg synes også selv at det er super fedt, at der står “via TobiasH” hvor der normalt står “via Echofon”, “via TweetDeck” osv.

Plugin’et jeg bruger til det hedder YOURLS, og kan hentes !

Plugin’et gør det muligt at sende tweets hver gang du laver et nyt indlæg på din blog, og automatisk lave en short-URL, når tweetet bliver sendt.

Jeg bruger selv bit.ly, men du kan også bruge tinyURL, is.gd eller manuelt sætte en anden URL-forkorter op.

YOURLS er egentlig lidt avanceret mht. at lave det dér “via XX”, og så alligevel ikke, da der er en rigtig god guide, som fører dig igennem det hele, når du har installeret plugin’et.

Til sidst, men ikke mindst, kan du selv bestemme om der skal stå: “Nyt blogindlæg: “XX””, “”XX”” på min blog” eller whatever du vil have den til at skrive på Twitter.

Der findes mange lignende plugins til WordPress som gør nogenlunde det samme, dog har jeg ikke set andre plugins som gør det muligt selv at vælge hvad der skal stå “via”.

Hvilket plugin bruger du, når du skal videresende dine blogindlæg til Twitter?
– Skriv en kommentar!


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Kommentarer

Skriv et svar