Gode WordPress plugins

Der findes efterhånden rigtigt mange WordPress plugins, og det kan derfor være svært at holde styr på hvilke plugins der er gode, og hvilke man bør holde sig fra. I dette indlæg finder du alle plugins jeg bruger på denne side, og der er hverisær gode til netop den opgave de gør.

Akismet er som standard installeret på din blog, og sørger for at Spammere får det en del sværere ved at kommentere på dine blogindlæg. Selvom Akismet klarer det godt bruger jeg også som gør det muligt at blokere IP adresser til at komme ind på din blog (du kan se hvad spammerens IP adresse er ved kommentaren).

Jeg vil ikke sige jeg har enormt meget styr på SEO, derfor valgte jeg også “bare” det SEO plugin som var mest plugin her på WordPress. Jeg ved ikke så meget om hvad det gør, og hvad det kan, men jeg tror det virker på én eller anden måde. :-) Jeg ved dog, at du kan redigere hvordan dine indlæg skal fremstå på Google – Istedet for at der bare der står et kort resumé af dette indlæg når folk søger på “gode wordpress plugins” kan jeg fx lave det om så der står “Her finder du de fedeste WordPress plugins”.

Selvom jeg ikke ved så meget om SEO ved jeg dog at Google ikke er ret glade for “ødelagte” links – Det fixer dette plugin, som giver dig besked hver gang den ser at en af dine gamle links er blevet “ødelagt” fordi hjemmesiden du linker til er gået ned, eller nyheden/videoen/siden på hjemmesiden er slettet. Dette er også bonus for dine besøgende da de på den måde ikke skal til at ind på links som ikke funger ordenligt.

Med Dynamic Widgets kan du selv bestemme hvor enkelte widgets skal være – Det kan fx være du vil have forskellige annoncer på forskellige sider, en Google Maps kode på “Kontakt”-siden eller et billede af dig selv på “Bag om”-siden.

Er et plugin der tilføjer en kontaktformular til din WordPress blog – Denne kan så placeres på en “Kontakt”-side. Jeg har tidligere anvendt , men pga. SPAM-problemer er jeg gået over til Fast Secure Contact Form som har CAPTCHA indbygget.

Når Google skal indekserer din hjemmeside til søgemaskinen går det meget nemmere og hurtigere hvis du har en sitemap liggende. Det klarer dette plugin. :-)

Med dette plugin får du mulighed for at placere noget tekst/kode over/under et indlæg, over/under sider, over/under kommentar-boxen. Kan bl.a. bruges til at placere banner-reklamer øverst i indlægget.

Dette plugin gør det muligt for dine besøgende at abonnere på yderligere kommentarer på et indlæg de har kommenteret på via mail – Dette er et must have WordPress plugin!

Det er ikke godt med æ-ø-å i dine URL’s. Det er ret så irriterende at skulle rette det, hvis dit indlæg hedder noget med disse bogstaver. Dette plugin klarer det for dig automatisk!

Jeg har oplevet det på den hårde måde, hvor jeg lavet fuck-up, og ikke havde backup.. Heldigvis er TobiasH.dk hosted ved det fantastiske som havde backup af det hele, men det kan nu være dejligt også selv at have sin backup i orden.

Dette plugin sørger for at tage backup af hele din blog, og sender backup filen til din mail hver dag, hver uge, hver måned eller hvornår du nu ønsker det.

Gør det muligt at lave afstemninger i din sidebar eller direkte i et indlæg.

WPtouch er et plugin, men i realiteten er det “bare” et tema til din blog, som gør at når besøgende kommer ind på din side via en iPhone, eller anden smartphone er hele din blog optimeret til den lille skærm. Super plugin, som også gør det muligt at customize en ret stor del af hele “iPhone-temaet”.

Yet Another Related Posts Plugin

Et plugin som viser lignende indlæg, udfra titlen, kategorierne og tags’ne, et sådan indlæg et et must-have på en blog, da det tit får dine besøgende til at klikke videre på din blog, som giver dig flere sidevisninger, og dermed bedre SEO som vi jo allesammen gerne vil have mere af, ikke? :-)


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Kommentarer

 1. Kasper

  Fedt :-D
  Er det den samme “smileypakke” som du bruger, da jeg ikke synes der var så mange i min ?:-)

  • Jeg bruger smileypakken “Tango Smileys Extended”.

   Der er nogle forskellige indstillinger til plugin’et jo. Blandt andet kan du vælge at den ikke skal vise smiley’erne nedeunder kommentar feltet, og så kan du også vælge hvor mange smiley’s du vil anvende. :)

 2. Kasper

  Hvordan har du forresten fået de logoer i banneret (Facebook, email osv) er det en del af temaet eller er det et plugin? :P

 3. Morten Vium

  WordPress SEO af Yoast er et fremragende alternativ til både All-in-one SEO Pack og Google XML Sitemap.

  Den kan det hele, er nem at bruge og hjælper dig til hele tiden at tænke SEO. Uden tvivl mit all-time yndlings plugin! :-)

Skriv et svar