Guide – Få din egen URL på Facebook

Egen URL på Facebook

Egen URL på Facebook er faktisk ikke en nyhed længere – det har været muligt i et stykke tid nu. Der er mange der ikke bruger denne feature, og det er virkelig synd da du meget nemmere kan henvise til folk til din Facebook-profil eller Facebook-side ved fx at sige, at de bare kan gå ind på facebook.com/ditnavn, i stedet for at de skal til at søge efter dig.

Jeg er godt nok den eneste i verden der hedder Tobias Hyldeborg, men hvis du nu hedder Jens Jensen kan det nok være svært for folk at finde dig ved at søge efter dig.

Som sagt er det egentlig ved at være en gammel funktion på Facebook, men for nylig var der en der spurgte mig til råds omkring på min Facebook-side, hvor jeg svarede hende dér, men så tænkte jeg også at jeg lige så godt kunne dele det med Jer andre, som måske ikke kender til dette lille trick.

Guide

  1. Gå til .
  2. Vælg din profil, eller den Facebook-side du gerne vil lave et brugernavn for.
  3. Skriv det brugernavn du ønsker.

Hvis du hedder Jens Jensen er dit navn nok optaget, men jeg synes alligevel det er vigtigt at du bare kommer på ét eller andet (evt. forkortelser af dit navn; jenjen, jjensen jenjensen osv.

Læs også , og .1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...

Kommentarer

  1. Ganske godt og brugbart – kort og kontant som det er bedst :).

    Men måske det er værd at tilføje at man lige skal tænke lidt over navnet, da det ikke kan ændres igen (endnu i hvert fald). Det kan nogle gange med fordel være et navn som man kan genbruge (eller allerede bruger) på Twitter og lignende sociale medier. På den måde bliver man genkendelig, lige meget hvor på nettet man færdes.

Skriv et svar