‘I Seng Med Google – Bliv Bedre Til Søgeoptimering’ boganmeldelse

Google Alerts underretninger

Boganmeldelse af I Seng Med Google af Jon Smith“I Seng Med Google” er en bog der handler om hvordan du eller webshop, og ko
mmer godt rundt omkring hele paletten i forhold til analyse, metadata, keywords og en masse andet.

Bogen minder meget om en eBog – kapitlerne fylder max 3 sider, og runder altid af med et konkret tip.

Min mening om ‘I Seng Med Google’

Jeg elsker denne form for bøger, med konkrete tips og korte kapitler. Derimod hader jeg bøger som fortæller en masse om ligegyldige ting, jeg læser “I Seng Med Google; Bliv Bedre Til Søgeoptimering” fordi jeg gerne vil vide HVORDAN jeg bliver bedre til søgemaskineoptimering, ikke fordi jeg vil vide en masse andet om Google, Analytics, AdSense, osv. Desværre kører bogen nogen gange lidt ud på et sidespor, og kommer bl.a. lidt ind på AdSense og Analytics. Personligt har jeg ikke noget imod, at lære nyt indenfor disse to emner, men jeg er irriteret over, at en bog ikke bare kan “holde hvad den lover”.

Jeg vil mene, at jeg ved en del om SEO i forvejen, hvilket også betyder at jeg ikke har fået ret meget ud af, at læse denne bog. Faktisk er der steder i bogen jeg mener er forældet, hvilket påvirker mig til at sige at jeg ikke kan anbefale denne bog. På et tidspunkt kommer bogen bl.a. ind på, at det er en RIGTIG godt idé at placere en masse links i footeren, hvilket de fleste efterhånden ved ikke virker ret godt længere. På et andet tidspunkt kommer Jon Smith ind på, at han mener det kan være en god idé at have så meget Google kode på sit websted som muligt (Analytics OG AdSense) og anbefaler nærmest at man putter en AdSense annonce på ens webshop, hvor jeg bare tænker “WHAT?” hvor troværdigt virker det lige?

Problemer med oversættelsen

Hvis du alligevel gerne vil give dig i kast med at lære noget gammeldags SEO vil jeg anbefale dig at læse bogen på engelsk da oversættelsen ikke er for god.. Måske er det fordi, at jeg mener at visse ord/sætninger bare ikke skal oversættes så som “Content is king” som bliver til “Indholdet er konge”.

Køb “I Seng Med Google; Bliv Bedre Til Søgeoptimering af Jon Smith” på ! (den koster godt nok også kun 30 kr.)1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...

Skriv et svar