Integrer dig, eller skild dig ud!

Hvis du er bruger af AdSense, har du sikkert modtaget nogle mails fra Google, hvor de skriver om hvordan du kan optimere din indtjening via AdSense.

Jeg synes egentlig det er nogle meget fine råd de sender, dog kommer de ikke rigtigt med noget revolutionerende nyt.

I én af de mails jeg har modtaget fra dem, skriver de, at man skal integrerer sine AdSense reklamer, så de har samme farver, skrift osv. som du har på di hjemmeside, i forvejen. Det synes jeg lyder som et fint nok råd. Det gør jo at dine besøgende måske tænker, at det evt. bare er nogle links du selv har sat ind, og dermed er mere tilbøjelige at klikke på dem. Det er faktisk sådan at jeg, indtil videre, har designet mine AdSense reklamer.

For nylig modtog jeg så en ny mail med “gode råd” fra Google AdSense. Den beskriver så, at man skal prøve at skille sig ud i sit farvevalg og tekst, i forhold til de farver du bruger på din hjemmeside i forvejen. Det vil så gøre forbrugerne mere opmærksomme på annoncerne, og også være lidt mere aggressivt. Måske lidt dobbeltmoralsk fra Googles side?

Jeg vil prøve at eksperimentere lidt med AdSense, både med farver og placering. Jeg er egentlig enig i begge Googles råd, men hvad giver bedst for min blog? Det vil jeg prøve at finde ud af!

Hvad er Jeres erfaringer? Bruger i diskrete, stille og rolige AdSense reklamer, eller bruger i “pang”-farver for at tiltrække besøgeren, og hvad giver bedst?


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Kommentarer

Skriv et svar