iPhone 4

Der er ingen tvivl om, at jeg skal have mig en iPhone 4.  Jeg er ved at være godt og grundig træt af min Sony Ericsson C905, som jeg i øvrigt sælger, når jeg har fået min iPhone 4. Skriv endelig en kommentar, hvis du kunne være interesseret i den. Den fejler intet, og der er ikke én eneste rids i skærmen, kameraet i den er rigtigt godt, det er bl.a. det jeg bruger til at optage mine videoer med.

Jeg er allerede skrevet op på en venteliste ved 3, men håber virkelig ikke, at det bliver min tur, før at jeg har fået løn, for så har jeg nemlig ikke penge til den, og så skal jeg jo helt tilbage i køen igen.

3’s abb. er super fedt, med fri data (hastigheden nedsættes efter 20 GB), fri SMS, fri MMS, 5 t. tale osv., det koster så også en god sjat penge, men du får altså også noget for de penge du betaler!

Når de 6 mdr. bindingsperiode ved 3 er sluppet op, skal jeg skifte til OiSTER. OiSTER er super billigt, og kører jo på 3’s net, så dvs. at der altså stadigvæk er super god forb. på 3G nettet. Ved OiSTER abb. har du fri SMS, fri MMS, fri data (hastigheden nedsættes efter 1 GB). Mange vil måske nok sige 1 GB? Der er da ingenting! Nej, det kan godt være, men jeg har ikke noget imod at data forb. på min mobil ikke er super hurtigt, bare det at jeg ved at jeg altid har internettet i min lomme er det vigtigste, at det ikke er super hurtigt, betyder ikke så meget, når jeg er på mobilen.

En anden fordel ved OiSTER er, at de ligesom Telmore kører med, at man skal optanke sin konto, så det er lidt ligesom taletidskort.

Skal I have den nye iPhone 4? Hvor køber i den henne?


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Kommentarer

 1. Nej, jeg skal ikke have en iPhone 4 i denne omgang. Jeg havde ellers aftalt med mig selv, at selvfølgelig skule jeg have den. Men altså.. Jeg har næsten lige købt en iPhone 3GS og bindingsperioden er endnu ikke udløbet.

  Jeg venter til januar, 2011, hvor jeg har hørt, at der udkommer en iPhone 5. I mellemtiden køber jeg en iPad.

  • Hvis jeg havde 3GS ville jeg skam heller ikke opdatere.

   Men jeg har bare ønsket mig en iPhone i så lang tid, og så synes jeg bare at designet på 4’eren, er meget federe end på de foregående.

 2. Kenneth Lund

  Gider du venligst at lade være med at hotlinke mine billeder? Du stjæler min båndbrede, uden at betale for det. Hvis ikke, må jeg gå videre til min advokat med det.

  Venligst
  Kenneth Lund

Skriv et svar