Iværksætter debatten Amino

I dette blogindlæg vil jeg skrive lidt om debatten .

Jeg bruger en del tid inde på debatten , hvor du kan diskutere om alt indenfor . Du kan have din egen blog derinde, du kan sælge virksomheder, du kan tilbyde din freelance hjælp og en masse andet. Kort sagt: Et sted hvor der er alt hvad hjertet begærer indenfor temaer.

Min bruger derinde hedder: Tobias Hyldeborg

Jeg har desværre fået en masse minus karma, da jeg har diskuteret lidt med nogle andre medlemmer omkring affiliate, men fuck det, det er stadig rigtigt sjovt og spændende at følge med i debatterne derinde.

Der er mange forskellige mennesker på , både unge, som gamle, uerfarne og folk med meget erfaring som bl.a. Mikkel DeMib, og selvfølgelig stifteren af , .

Jeg skriver dette indlæg af to grunde!

Den ene er, at gerne vil ligge nr. 1 på Google, med keywordet ““, og det vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe ham med! Den mand har fandeme givet mig meget viden, det her er sgu det mindste jeg kan give igen.

Hvis du allerede selv er på , eller bare gerne vil hjælpe lidt, så tjek link ud!

Tjek bl.a. hans ud, specielt det med Simon Mørch er pisse spændende!

Den anden grund er, at jeg synes det er et rigtigt fedt forum, som jeg vil anbefale til alle der går op i , marketing, markedsføring, dropshipping, virksomheder, debat, politik, samfund og en masse andre ting.

Folk er pisse flinke derinde (for det meste) og du bliver slet ikke hakket på, selvom du måske er lidt uerfaren, det er noget af det jeg godt kan lide ved !

Har du en bruger på ? Hvad synes du om ?
– Skriv en kommentar!

PS. Tjek dette link ud, hvis du kunne tænke dig et nyt og spændende alternativ til den lille TV pakke du har derhjemme.


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Kommentarer

 1. Alexander Hold - Network is Power - AlexanderHold.com

  Interessant indlæg Tobias. Først da jeg læste indlæget her følte jeg det lidt påtaget, og måske lidt subjektivt. Men det mindede mig også om det geniale som Martin Thorbog og de andre på Amino var kommet op med, simpelhen og bede deres medlemmer om at give dem et link. Amino er stadig lidt bag efter på google, men du har iverthifald bidraget dit. Lækkert.
  P.S. Du ligger selv meget lunt i svinget på ordet iværksætter. Godt gået…

   • AlexanderHold.com - Network is Power

    Ens Placering på google ændre sig fra tid til anden, samt det har også noget at sige hvem der søger, og eventuel hvilken google bruger konti der er logget ind. Den da jeg fandt dit site her, der lå du på side 1 i mine resultater. Dog da jeg performede sammen søgning idag kunne jeg ikke find dig på de første sider, så der er jo kun en løsning på problemet. Klø på og skaf nogle indgående links…

Skriv et svar