Linkkataloger

Linkkataloger er hjemmesider hvor du tilføjer din hjemmesides URL, og laver en kort unik beskrivelse af din hjemmeside. Meningen med dette er, at få en masse indgående links, som er .

Jeg synes egentlig selv, at det er et ret overset SEO trick, da det sagtens kan give dig nogle højere pladser på Google, men så skal du altså også tilmelde dig flere end ét enkelt.

Jeg kan anbefale , som er en side, som samler en masse danske linkkataloger, og lidt internationale. Det smarte ved denne side er så, at hvis du opretter en bruger, kan du, ved de linkkataloger du har tilmeldt dig ved, sætte flueben i, at du har tilmeldt dig dem, så du ikke bruger tid på, at tilmelde dig endnu en gang.

For noget tid siden oprettede jeg mig på nye linkkataloger hver dag, men den gode vane har jeg desværre afskaffet, så nu tilmelder jeg mig bare et par stykker, hvis jeg keder mig lidt.

Hvad er dine erfaringer med linkkataloger? Har du nogle gode tips mht. linkkataloger?


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...


Kommentarer

 1. Maadswe

  Hej

  Jeg kan også komme med et link Katalog hvis det er iorden.
  Linkaben.dk er helt ny og meget brugervenlig. Tilføj gerne nogen links (:

 2. Frederik Storm

  Hej Tobias.

  Link kataloger er altid en god idé at have i baghånden, hvis man vil længere frem på google. Jeg bruger det også selv.

 3. Hej Tobias :)

  Gode linkkataloger som danskelinks.dk og den slags er helt okay, men 99 % af de danske linkkataloger er efterhånden ikke meget værd – “desværre”. De har enten mistet eller kommer til at miste MEGET af deres værdi stille og roligt. Det er i hvert fald min erfaring, og det hænger godt sammen med, hvordan udenlandske linkkataloger også er blevet degraderet i Googles optik.

  Sats hellere på artikeldatabaser og andre typer sites. Jeg har skrevet lidt om, hvorfor artikeldatabaser er linkkatalogernes efterfølger her: – hvis det skulle have interesse :)

  Vh. Jan

  • Ja, det ved jeg godt. Desværre.

   Interresant artikel. Dog forstår jeg ikke rigtigt hvad den store forskel er? På en Artikelbase skriver man “bare” længere beskrivelser, eller hvordan?

   Bruger du WordPress på din side?

 4. Pas en smule på med at skrive artikler, da de spredes på nettet og kan medføre duplicate content – og det bliver ikke honoreret positivt af f.eks Google.

Skriv et svar