LiveCounter

livecounter

LiveCounter er en genial besøgstæller, som kan en del mere end at tælle besøg.

Den er meget enkel, men kan alligevel en del. Her er bare et udsnit af, hvad LiveCounter kan, når du har installeret den på din hjemmeside. Jeg har undladt alle selvfølgerne, som at tælle besøg, gennemsnit af besøg om dagen osv. (som jeg så lige nævnte alligevel?):

 • Hvor dine besøgende på siden er LIGE NU!
 • Hvilke direkte hjemmesider/domæner der har givet dig flest besøg, i mit tilfælde: Twitter og Amino.
 • Hvad folk har søgt på flest gange, hvor de er kommet til din side, i mit tilfælde: “tobias hyldeborg” og “oister mobil abonnement”
 • Hvilket styresystem folk bruger.
 • Hvilken browser folk burger.

Det gode ved LiveCounter er, at det er så simpelt og overskueligt. Det er rigtigt nemt, at sætte op, men du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig, hvis du har problemer med opsætningen!

Der findes selvfølgelig andre “bedre” alternativer, jeg har skrevet bedre i citationstegn, da jeg som privat blogger ikke har brug for de “bedre” alternativer, så som Google Analytics, som er enormt forvirrende, (efter min mening) men det kan så også vise en masse andre ting, som jeg slet ikke har brug for.

Du kan se alle mine stats !


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...


Kommentarer

 1. Mauran

  Livecounter er fantastisk, det lille problem er at ALLE kan se ens statestik for ens side =(

  Men hvis man vil prøve en mega hardcore counter så skal man seriøst prøve …som er i beta som jeg har fået adgang til :i

 2. Helle

  Hejsa. Tobias :) Jeg kunne godt tænke mig at få sådan ind på min hjemmeside. Jeg har prøvet det, men det virker ikke.. Kan du hjælpe
  mig..Der står på deres hjemmeside, at tælleren kan gøres usynlig??
  Mvh.Helle

 3. Tobias Hyldeborg

  Må jeg høre hvilken form for hjemmeside du har? WordPress? Blogger? Tumblr? Eller har du selv lavet det hele? :-)

 4. Tobias Hyldeborg

  Okay, det er egentlig ikke så svært. Du skal bare placere koden et sted på din hjemmeside hvor den hele tiden vil blive vidst. Min er fx placeret i headeren. :-)

 5. Helle

  Det driller :) Kan det være fordi det template er lavet i artisteer ? Jeg har placeret koden i template.css – Koden kunne ses i headeren med stor skrift.. :) Ikke pænt.

 6. Anonym

  Jeg har lidt problemer med det. I mit tema er der en funktion hvor jeg kan indsætte koden. Der står også dette:

  “If you would like to use Google Analytics or any other tracking script in your footer just paste it here. The script will be inserted before the closing tag”

  Hvad skal det betyde. Og jeg kan ikke få det lille ikon vist frem. Og så når jeg prøver at tilknytte hjemmesiden så står der, at der ikke er installeret nogen besøgstæller. Gør jeg noget forkert?

  • Forfatter

   Personligt bruger jeg den usynlige counter som de har, men hvis du vælger den med et ikon skal det selvfølgelig vises når du sætter den ind.

   Prøv at gøre det manuelt, og se om det virker?

Skriv et svar