Netbooks sælger stadig

Efter Asus lancerede deres “Eee” PC er netbook salget kun gået én vej. Op! Mange vil måske tro, at det var en døgnflue, og hvem gider have sådan en lille computer, som ikke kan noget som helst, og som oven i købet ikke engang har CD-drev? Ja, åbenbart mange?

Ligesom de almindelige laptops bliver netbooks’ne også hele tiden hurtigere og kraftigere. Selvom det er en væsentlig faktor, at ens computer er hurtig, er det ikke det de fleste producenter går efter, i hvert fald ikke på netbook-markedet. Her satser producenterne nemlig på, hele tiden at øge batteritiden, samt gøre netbooks’ne mere attraktive i design og kvalitet.

Mange ville måske tro, at de nye tablet-computere ville overtage netbook markedet. Det kan også godt være at det er den vej det går, men lige nu er der, som sagt, slet ingen fald i netbook-salget.

Jeg har selv en Acer Aspire One 751h, som jeg egentlig er godt tilfreds med. Lige før at jeg installerede Windows 7 på den. Det er ikke lige den hurtigste computer på markedet, men alligevel er den fin nok til mit forbrug.

Hvad er dine erfaringer med netbooks? Tror du at netbooks er en “dille”, som stille og rolig vil falde ned?
– Skriv en kommentar!

Kilde: Business


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Skriv et svar