Ny iMac lanceret

Billede af den nye iMac, der godt nok ikke har fået nyt design, men hvorfor også ændre på noget, så smukt?

I forgårs kom der ny iMac, jeg har haft lidt andet at skrive om på bloggen, så I må undskylde for den “lille” forsinkelse.

Som i kan se på billedet har den nye iMac ikke fået nyt design. På en måde synes jeg det er super fedt, for hvorfor ændre på noget, så smukt? Men på den anden måde, så kunne det da være fedt med lidt design. Jeg har nemlig aldrig oplevet, at jeg synes at det forrige design var federe, på noget som helst fra Apple, så det kunne da også være fedt hvis der snart kom nyt design på iMac’sne.

Den nye iMac har bl.a. fået ny processer, så den altså er blevet endnu mere kraftfuld, og som Apple skriver på deres hjemmeside:

Sætter en ny målestok for iMac-ydeevne.

Udover ny processer, har den også fået nyt, og mere kraftfuld grafikkort, så du altså nu kan spille endnu mere kraftfulde, og grafisk krævende spil på din iMac.


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Kommentarer

  • Hvis du prøver at holde musen over billedet til dette indlæg, kan du se at den linker til det sted, hvor jeg har taget billedet fra. Hvis du klikker på billedet, vil du blive videresendt til den side.

   Vil du have at jeg skriver “Kilde: Apple” ved billedet, eller hvad?

   Ja, jeg har også “stjålet” det billede jeg har brugt i “Begræns dit tab ved kursfald”, men det har jeg også gjort i en masse andre indlæg.

   Jeg har aldrig tænkt over, at citere for billeder, og har aldrig set nogen som helst som, selv har gjort det. Men jeg er begyndt på det, og vil gøre det i mine fremtidige indlæg.

   Jeg forstår det skam godt, og hvis du er utilfreds med at jeg ikke har citeret tidligere billeder, er du velkommen til at svine min blog så meget til, som du overhovedet vil, men helst ikke på denne side. Vi lever jo trods alt i et frit land.

Skriv et svar