Personlig branding – Lad vær at kopier fra andre

Når man gerne vil promovere sig selv og styrke sit personlige brand er en vigtig del at forblive sig selv!

Jeg har læst flere bøger, som på den ene eller anden måde berører personlig branding:

  • Fucking Flink af Lars AP – Lars AP’s vision er at transformere verdens lykkeligste folk (som vi er i Danmark) ind til verdens fucking flinkeste folk. Igennem en slags dagbog, og forskellige tips viser han hvordan man bliver flinkere. Denne bog er måske ikke skrevet på baggrund af at man skal kunne bruge det i sit personlige brand, men jeg synes da det er super fedt at brande sig selv som flink. :-)
  • Blærerøven Vender Tilbage af Mads Christensen – Denne bog handler om stil, og om at være en rigtig mand (ikke Carl Mar’s version af “en rigtig mand”, men derimod den klassiske gentleman) Jeg går selv en del op i mode, de klassiske normer osv., og dermed kan jeg også helt klart anbefale denne bog til folk med samme interesser.
  • Crush It af Gary Vaynerchuk (anmeldelse kommer snart) – Jeg er netop igang med at læse denne bog, hvor ét af hans helt store emner er at man skal være sig selv. Jeg er hurtig blevet sindssygt inspireret af Gary – Både den måde han driver virksomheder på, måden han fortæller på i bogen, men bestemt også måden han bare er på generelt.

Det var hermed et lille uddrag af forfattere som jeg er sindssygt inspireret af, på listen af folk jeg er inspireret af er  også folk som Martin Thorborg, Jesper Buch og Casper Christensen.

Jeg finder hele tiden inspiration fra disse folk, og synes de alle er fantastiske folk at følge på Facebook og Twitter.

Selvom jeg virkelig er inspireret af alle disse fyre (som de tilfældigvis alle er ;-) ) vil jeg aldrig nogensinde mene, at jeg har kopieret deres stil, og vil heller ikke komme til det.

For at få succes med personligt branding, videoblogs og blogging generelt skal du have kant og være anderledes end “de andre”. Selvom Martin Thorborg er super god til at lave at videoindslag, mens han sidder i sine fede øser, er der jo ingen der gider at høre på en person som bander lige så meget, og snakker om det samme som ham på præcis samme måde, vel? ;-)

Selvom det er vigtigt at være dig selv, skal du stadig finde én eller anden ting som gør dig unik.. Noget som man kan huske dig for!

Jeg tror endnu ikke jeg har fundet min unikke detalje eller kant, eller hvad? Hvad siger I? Hvis I skulle sætte ét ord på mine videoer, indlæg osv. Hvad skulle det så være? ;-)
– Smid en kommentar!

Husk at følge de nævnte personer på Facebook og Twitter; , Mads Christensen, @garyvee, @thorborg, @jesperbuch og .


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Skriv et svar