Anmeldelse – Sådan Skriver Du Webtekst, Der Sælger

michael aagaard sådan skriver du webtekst der sælger boganmeldelse

Jeg er netop blevet færdig med Michael Aagaard’s eBog om hvordan man skriver gode webtekster, ‘Sådan Skriver Du Webtekst Der Sælger’, og vil her komme med en lille anmeldelse af bogen.

Selvom jeg hverken ejer webshop eller på anden måde er virksomheds-ejer synes jeg ‘Sådan Skriver Du Webtekst Der Sælger’ var utroligt relevant for mig. Da jeg hentede den vidste jeg godt at den bl.a. ville handle om hvordan man split-testede tekster (hvilket også er relevant), men den egentlige grund til at jeg downloade denne eBog var på grund af, at jeg gerne ville blive bedre til at skrive tekster til online medier, så jeg kunne få flere besøg på min blog, og tjene flere penge på mine affilaite-sider da kvaliteten på den måde ville blive forbedret.

Efter jeg har læst den må jeg sige at jeg er meget overrasket over, at Michael vælger at give denne eBog ud gratis (eller egentlig betalte jeg med min mail-adresse – Og som han også skriver, så er der intet på nettet der er gratis), da jeg mener den er meget mere værd. De fleste af de gratis eBøger jeg har læst har nærmest været ren luft, men det mener jeg altså ikke denne er.

eBogen kommer godt omkring mange emner; Hvordan opbygger du din tekst? Hvordan bruger du CTA i din tekst? Hvordan skriver du til søgemaskinerne? Hvordan splittester du tekster?

Jeg har lært meget af denne forholdsvis korte eBog (62 sider) og vil anbefale alle der har egen blog, leger med affiliate, har egen webshop, eller alle andre folk der skriver tekster til online medier, uanset om det er blogindlæg, SEO-artikler, pressemeddelelser eller produktbeskrivelser at downloade bogen.

Billede:1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...

Kommentarer

  1. Charlie Johansen

    Kan kun erklære mig enig i det du skriver.

    Bogen er relevant for alle der på en eller anden måde søger eksponering på internettet.

Skriv et svar