SEO ordbog

SEO ordbog

Nedenfor kan du se forklaringer på en række af de mest populære forkortelser, begreber og ord indenfor søgemaskineoptimering. Hvis der er et ord, indenfor søgeoptimering, som du gerne vil vide mere om, men ikke er beskrevet i denne SEO ordbog, er du velkommen til at skrive en kommentar.

#

En 404-side er en fejlside. Hvis du ændrer en URL på din hjemmeside vil den tidligere blive en 404-side, da den vil melde fejl, hvis nogen prøver at tilgå den. Det anbefales at lave en 301 redirect fra den gamle URL til den nye URL, da der dermed ikke vil fremkomme en 404-side – en 301 redirect vil samtidig overføre en del af den synlighed den tidligere side har opnået på søgemaskiner.

A

Accelerated Mobile Pages (AMP) er en måde at kode din side, så alle unødvendige funktioner er strippet væk. Det betyder at der opnås en meget hurtig loadtid, hvilket kan give et boost i din organiske synlighed. Er AMP implementeret korrekt på dine blogindlæg o.lign., vil der være et lille lyn-ikon ud for din side, i Googles søgeresultater.

D

E

Schema

G

K

L

M

N1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...

Kommentarer

Skriv et svar