Tjen penge på din blog!

De trofaste læsere har nok fundet ud af at jeg er begyndt at have lidt reklamer ude i højre side af min blog. Disse reklamer kommer fra Mikkelsen Media.

Mikkelsen Media er en virksomhed, som samler reklamer fra en masse forskellige andre virksomheder, og gør det nemt for dig at holde styr på hvilke reklamer der er tilgængelige, hvor mange penge du har tjent, deler reklamerne ind i kategorier osv.

Jeg har netop modtaget en mail fra dem om en ny kampagne, nemlig en reklame for dem selv!

Du kan hurtig tjene lidt penge ved bare at have et par reklamer stående i din sidebar på din , eller en anden hjemmeside?

Noget af det gode ved Mikkelsen Media er at det er så såre simpelt at sætte en reklame op, det er bare en simpel HTML kode, som du kan smide ind i en tekst-widget.. Som jeg gør. Du kan sådan set smide reklamen hen lige hvor du vil.. På din hjemmeside.

Der er nemlig nogle krav du skal overholde, der er nemlig nogle af deres reklamer du for eksempel ikke må smide på sociale medier osv.

Jeg må ikke tvinge dig til at trykke ude i højre side, så det vil jeg bestemt heller ikke. Jeg vil overhovedet ikke have nogen problemer med Mikkelsen Media, da jeg har prøvet andre selskaber, som laver det samme som Mikkesen Media *Host* Euroads & IQ Medier *Host* Lort *Host*.. Som er meget dårligere end Mikkelsen Media, efter min mening. Så du skal kun trykke på banneret, hvis det er noget du interesserer dig for!

– Bruger du reklame på din blog/hjemmeside? Har du nogle gode råd til at reklamere på en blog/hjemmeside? Mener du at du har et bedre alternativ end Mikkelsen Media? .. Skriv en kommentar!


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...


Kommentarer

    • Kan jeg ikke huske.

      Det er noget tid siden, de sidst har haft en klik-kampagne, som man må dele på sociale medier.

      Men ellers bare skriv en lille fængende tekst, som lyder interessant, og vil få folk til at ville læse mere, så de går ind på linket. :)

Skriv et svar