Tjen penge på Twitter

Tjen penge på Twitter

Der er mange forskellige muligheder du kan tjene penge på Twitter – nogle er direkte via Twitter, mens andre er indirekte. Du kan fx dele reklamer på profilen, og tjene penge på det, men du kan også reklamere for din virksomhed, og tjene penge ved at få nye kunder.

Sponsorerede Tweets

Det er rent faktisk muligt at tjene penge på udelukkende at Tweete. Du kan tjene flest penge, hvis du har mange followers. Har du ikke mange følgere, kan du dog også tjene penge, men ikke samme store beløb. Det er dog vigtigt at du ikke udelukkende Tweeter reklamer, da du dermed vil miste følgere, og gradvist tjene mindre.

Affiliate marketing

Der findes mange forskellige , som tillader at man promoverer affiliate programmer gennem sociale medier, som fx Twitter. Vær opmærksom på, at du ikke bliver betalt per Tweet, men skal have folk til at konvertere. Det kan være købe et produkt de skal købes, udfylde en formular, tilmelde sig en service eller andet.

Reklamer for dig selv

Er du personlig træner, makeup-artist, designer eller har du en anden profession, hvor du kan være selvstændig eller arbejde freelance? Twitter er et super godt medie til at promovere sig selv, og de færdigheder man har. Lyt med på relevante hashtags indenfor din branche, og vis din viden indenfor de forskellige områder.

Sælg hjemmelavede produkter

Laver du egne produkter, kan du bruge Twitter til at promovere disse. Du kan lede folk ind til din webshop eller lade folk bestille via Twitter. Du kan fx få dine følgere til at afgive bestilling i et Tweet eller en DM (Direct Message), hvor de skriver hvad de vil bestille.

Tjen penge på Twitter med Pay With A Tweet

er en tjeneste der gør det muligt, at købe dine produkter for et enkelt Tweet. Du tjener ikke penge ved dette, men har du et digitalt produkt, kan du tillade Pay With A Tweet for prøveversionen. Efterfølgende kan du prøve at sælge det fulde produkt til dem.

Tjen penge på Twitter tips

Lyt før du Tweeter. Er du helt ny på Twitter, er det en rigtig god idé at starte ud med at lytte. Twitter er meget anderledes end Facebook, og det kan derfor være svært at komme rigtigt igang, hvis du bruger mediet på samme måde, som skulle du slå en statusopdatering op på Facebook.

Få en stor følgerskare. Hvis du ikke formår at få følgere på mediet, vil du heller ikke kunne tjene penge på mediet. Pengene ligger i, at du har et publikum, som du enten kan påvirke eller sælge direkte til. Du skal selvfølgelig ikke gøre alt for at følgere, men uanset hvordan man vender og drejer det, er følgere vigtige, hvis du vil tjene penge på mediet.

Tjen penge online. Har du allerede prøvet forskellige muligheder for at tjene penge på Twitter, uden held, er der også andre muligheder for at tjene penge online. Læs fx mine indlæg om at tjene penge på ,  og , hvor jeg forklarer hvordan du kan komme igang med disse metoder.1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...

Skriv et svar