Twitter? Det er jo nederen?

Når man hurtigt skal prøve at forklare Twitter: “Det er lidt ligesom Facebook, bare kun med statusopdateringer!”, så lyder det jo egentlig også lidt nederen? Men nu er det jo (heldigvis) sådan at der ligger meget mere i det, end kedelige statusopdateringer!

På Twitter “følger” man folk, hvis man synes de tweeter (skriver) noget interessant. Når der er folk der interesserer sig for hvad du laver vil det også sige, at de tit vil komme med respons/kommentarer/hjælp til hvad du skriver!

Twitter er slet ikke (som nogen tror) en envejskommunikations-platform. Jeg tror faktisk at det er 50/50 om jeg skriver almindelige tweets, eller om jeg kommenterer andre folks tweets.

Det blev et lidt kort indlæg, men det er egentlig bare lavet for at få folk til at få øjnene op for Twitter. Twitter er lidt ligesom med Macs: “When you go Twitter, you never go back”. Ja, okay. Det rimer ikke, men det er tanken der tæller!

Til sidst vil jeg bare sige: “Tag nu at få lavet den Twitter-profil” og så selvfølgelig at !


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Kommentarer

  1. Cathrine Kristensen

    Jeg kan sagtens følge dig i det du siger. Når jeg har skulle forklare kammerater om Twitter, så synes de også bare det lød utrolig nederen, lige indtil de selv fik prøvet det. Twitter er meget mere end bare “statusopdateringer” – det er en “hel verden”, hvor man følger folk, som man finder interessante.

Skriv et svar