Windows Live Mail

I dette blog-indlæg vil jeg komme lidt nærmere ind på den mail-klient jeg bruger til daglig, nemlig Windows Live Mail.

Mit helheds indtryk af denne klient er super godt. Jeg kan faktisk ikke nævne noget negativt om den.

Du tænker måske, at når programmet er fra Windows Live, at man så kun kan tilføje @live og @hotmail adresser, men sådan er det heldigvis ikke. Du kan sagtens tilføje dine egne mail konti, jeg har bl.a. tilføjet min (Mail@TobiasH.dk) men du må endelig ikke spørge hvordan, da jeg fik lidt hjælp til det. Dog tror jeg nemt, at du kan Google dig til, at få hjælp til at sætte din egen mail konti op.

Noget af det gode ved programmet er, at du kan tilknytte flere mail konti på én gang. Jeg har tre tilknyttet, og det er rigtigt smart at kunne se alle ulæste mails, i stedet for måske kun at kunne se for én konto, for derefter at gå ind på andre sider, for at tjekke de andre mails.

Nogen andet godt ved Windows Live Mail er, at det har indbygget kalender. Jeg bruger kalenderen meget som lektiebog, og det er jo altid dejligt, at kunne samle flere funktioner i ét prg. Du kan, hvis du vil, konfigurere din kalender, sådan at du får en mail hver gang der sker noget i din kalender.

Jeg har (desværre) ikke noget dårligt, at sige om Windows Live Mail. Jeg synes virkelig det er en god mail klient, og kan kun anbefale den!

Jeg vil i noget tid prøve nogle andre mail klienter af (Mozilla Thunderbird og Outlook) og skrive nogle indlæg om hvordan min oplevelse har været med disse.

Skriv endelig hvis du kender andre mail klienter end Mozilla Thunderbird, Outlook og Windows Live Mail. Så kunne jeg rigtigt godt tænke mig, at prøve dem af!


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Skriv et svar