WWDC konference

Det er i aften det sker. Apples konference bliver holdt kl 19:00 med alle vores elskede Steve Jobs som taler.

Der har været utroligt mange rygter om denne konference, blandt andet er iPhone 4G leaked, og nærmest alle har set billederne af den nye model, som jo blandt andet skulle have videokamera foran, så det nu bliver muligt at have videosamtaler på iPhone.

“3” var de første i Danmark der lancerede videosamtaler i deres mobiltelefoner. Det har aldrig rigtig slået igennem Danmark, men måske det ændrer sig, når den nye iPhone kommer på gaden?

Jeg følger altid trofast med, når Steve Jobs prædiker om nye produkter og opdateringer. For det første er jeg mega Apple-fanboy og elsker alle deres produkter, men udover det synes jeg også at Steve Jobs er en fantastisk taler.

Jeg håber virkelig at iPhone 4G bliver lanceret i aften, men håber samtidig også, at det ikke bliver den velkendte leakede model, som bliver fremvist. Ikke fordi jeg synes den er grim, (tværtimod) men fordi jeg ville synes at det ville være så utroligt uproffesionelt af Apple hvis de virkelig har tabt deres nye telefon, hvis det nu ikke er den velkendte der bliver præsenteret bliver jeg samtidig rigtig glad, for så har Apple netop lavet et af verdens aller største mediestunt, som både har været i TV-avisen, og stadigvæk kører rundt på nettet.

Jeg abonnerer på et podcast i iTunes kaldet “Apple Keynotes” som er et podcast, hvor du får alle foredragene på video, direkte ind i iTunes. Jeg glæder mig i hvert fald til at se det, når det kommer i iTunes.

Hvis du ikke kan vente med at det kommer i iTunes, så kan du også følge med i , hvor jeg i hvert fald også er klistret fast til i aften kl. 19:00. ;)

Synes i den leakede model af iPhone 4G er fed? Ved I om der findes en der live blogger på dansk? Tror I at der bliver lanceret mere end iPhone 4G?

– Skriv en kommentar.


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen bedømmelser endnu)
Loading...


Kommentarer

Skriv et svar