Den Komplette Guide Til Passiv Indkomst På Nettet boganmeldelse

Boganmeldelse af Den Komplette Guide Til Passiv Indkomst På Nettet af Mikael Rieck

“Den Komplette Guide Til Passiv Indkomst På Nettet” er en gratis e-bog skrevet af Mikael Rieck, som blogger om affiliate marketing, SEO, web design og en masse andet på .

Titlen siger nok en del om hvad e-bogen egentlig handler om – Nemlig at skabe en passiv indkomst på nettet. Mere specifikt handler den om at lave hjemmesider, skrive gode artikler og tjene penge på de gode artikler på hjemmesiden.

Modsat andre lover Mikael Rieck ikke rigdom fra dag ét, hvilket er med til gøre bogen mere troværdig. E-bogen går i dybden med mange af de forskellige ting, og beskriver dem rigtigt godt og grundigt, så alle kan være med. Senere i bogen bliver det lidt mere avanceret – Så er du allerede godt igang med en god passiv indkomst på nettet vil jeg alligevel mene, at der er nogle guldkorn at hente i denne e-bog. Personligt har jeg i hvert fald lært en del.

Hvilket site skal man lave?

Noget jeg selv har haft det svært med er, at vælge hvilket emne eller kategori jeg skal skrive om. Det er måske sjovest at skrive om gadgets, hurtige biler og lækre rejser, men det kan sagtens være det ikke er det, der giver mest mening at lave et affiliate site om.

Der er mange forskellige metoder til at analysere konkurrencen på din niche, inden du går all-in med at skrive indhold og promovere produkter. En god metode er bl.a. at kigge på søgevolumen, CPC og konkurrence på søgeord.

Den Komplette Guide Til Passiv Indkomst På Nettet øger din indtjening

Hvis du er ny indenfor affiiate marketing, vil jeg næsten vædde med, at du kan tjene flere penge på dine affiliate-sider med de forskellige tips og tricks, som Mikael Rieck kommer med i bogen. Det kræver selvfølgelig at du implementerer noget af alt den nye viden du har fået, men gør du dette, vil du også kunne optimere på en hel del.

Måske har du allerede gang i et, eller flere, affiliate-projekter. I så fald vil jeg mene, at der stadig er forskellige ting at optimere, og den viden får du med ‘Den Komplette Guide Til Passiv Indkomst På Nettet’. Kort sagt, kan jeg ikke anbefale denne eBog godt nok.

Du kan få e-bogen gratis ved at tilmelde dig AntPhilosophy’s nyhedsbrev  (øverst til højre på siden).

Læs også mine boganmeldelser af Sådan Skriver Du Webtekst, Der Sælger, AdSense Secrets 5 og .

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

11 meninger om “Den Komplette Guide Til Passiv Indkomst På Nettet boganmeldelse”

 1. Hej Tobias,

  Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er nysgerrig efter at høre hvad du gerne ville høre mere om, men på et mere avanceret niveau? Jeg regner med at komme med et nyt produkt om noget tid, så samler allerede nu ønsker ind.

  Mvh
  Mikael

 2. Hey Tobias. 
  Pga. din anbefaling fra Twitter er jeg allerede igang med at læse bogen og arbejder allerede på et site – Tak for anbefalingen ;).

  Jeg har et par spørgsmål som jeg håber du har tid og lyst til at besvare :).
  Har du opnået indtjeningen på de 1000 til 5000kr som bogen sigter efter? Og hvor meget tid har du cirka brugt på at opnå dette?

  Mvh Jeppe Ebbesen

  1. Hej Jeppe,

   Hvis jeg snart bliver godkendt af AdSense er jeg næsten sikker på, at jeg godt kan komme op på de 1.000 kr., men lige nu tjener jeg nærmest intet. AdSense er helt klart vejen frem, i hvert fald i forhold til hvad jeg har oplevet.

 3. Hej Tobias

  Jeg takker mange gange for at du har linket denne e-bog. Og stor ros til dig Mikael!
  Men hvor lang tid vil det tage at blive godkendt af google adsense?
  Og hvad giver du får sådan en hjemmeside + oprettelse og alt det andet?

  Og rigtig godt arbejder :)

  1. Den første gang jeg blev godkendt tog det et kvartals tid, ved andre har jeg hørt det har taget et par timer, så det er virkelig meget forskelligt.

   Hvis du ikke har styr på alt sådan noget med hjemmesider osv., vil jeg anbefale dig UnoEuro, de har super god support. Du kan se deres priser her; https://www.unoeuro.com/products.php :-)

 4. Hej Tobias.

  Har også læst det meste af bogen, og må erkende at jeg også synes den er god:) (Og synes også det er dejligt at han ikke lover guld og grønne skove, for man skal kæmpe lidt når det kommer til affiliate)
  Jeg går også at overvejer at bruge Adsense.

  Mvh. Kasper

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .