Er det virkelig en Nokia?

Jeg har aldrig syntes, at Nokias mobiler er særligt fede både angående design og brugervenlighed, men jeg må da vidst ærligt erkende, at deres nye Nokia N9 er noget af et vidunder, i hvert fald i forhold til designet.

Jeg har endnu ikke prøvet at have den i hånden, og kan derfor ikke sige om den også er behagelig at have i hånden i forhold til designet, ydermere kan jeg heller ikke sige noget om brugervenligheden, men efter de videoer jeg har set med den synes jeg virkelig den ser lækker ud.

Jeg er virkelig glad for min iPhone 4, og har da heller ikke tænkt mig at skifte (lige p.t.). Indtil videre har den eneste mobil jeg overhovedet kunne finde på at bytte med været HTC Desire HD, men den plads har Nokia N9 da helt klart snuppet nu! :-)

Dette indlæg er sponsoreret af Buzzamedia.

Skriv et svar