Er du helt blank når det gælder blogging?

I dette indlæg vil jeg introducere Jer for mit “nye” projekt. Det er i grunden ikke så nyt mere, men fandt lige ud af at jeg endnu ikke har lavet noget reklame for det her på bloggen.. Så det går det her indlæg altså ud på. ;-)

Jeg har startet en ny hjemmeside op, som hedder  – Her kan du finde hjælp til alverdens problemer du måtte have med WordPress.

Siden har endnu ikke vandvittigt meget indhold, men det er min mening, at jeg vil poste nye indlæg, når jeg selv eller andre støder .

Jeg modtager ofte spørgsmål fra folk omkring WordPress, og i stedet for at skulle bruge tid på at skrive et unikt svar til dem alle kan jeg fremover linke til . Jeg håber, at du kan komme med et tip til hvad jeg kan skrive derinde, da jeg lige p.t. er tom for idéer. Jeg vil prøve at svare på alle spørgsmål, uanset om de er meget basic eller meget avancerede.

Hvis du kommer med et tip til et indlæg kan du få dit navn/hjemmeside nævnt, og hvis du selv skriver svaret på spørgsmålet får du lov til at smide ét link i indlægget.

P.S. Dit tip til et indlæg behøves selvfølgelig ikke være noget du ikke selv kender svaret på. Det kan sagtens være noget som du tror andre vil finde brugbart, men som ikke er på endnu. :-)

8 kommentarer til “Er du helt blank når det gælder blogging?”

  1. Troede du var gået fra ideen:)
    Og ikke fordi jeg selv har brug for det, men hvad med en guide der viser, hvordan man installere en besøg statistik på siden. Fks. Livecounter :D

Skriv et svar