Få styr på din affiliate indtjening

Affiliate indtjening penge

Jeg har længe ledt efter et værktøj, som kunne samle alle affiliate netværk på én side, hvor man derinde kunne søge på alle programmer på “alle” affiliate netværk, samt se sin overall indtjening fra dem alle.

Jeg har nu fundet et online-værktøj som kan noget af det jeg efterspørger, nemlig . Derinde kan du nemlig se din indtjening fra de forskellige netværk, dog er der kun Tradedoubler og Partner-Ads lige p.t., men flere er eftersigende på vej.

Jeg vil helt klart anbefale dig, at teste dette værktøj af. Personligt er jeg super glad for det, selvom jeg godt kunne savne nogle flere netværk, samt en funktion til at søge på deres programmer.

Hele servicen er (forholdsvis) nem at sætte op, og heldigvis er der udførelige guides til begge netværk. Når du først har sat dem op skal du ikke bekymre dig om mere – Det hele kører bare automatisk!

Når man, som jeg, mest benytter sig af AdSense er det virkelig lækkert, at man hurtigt kan smutte ind på LiveCounter Affiliate og set hvor meget man har tjent når dagen er omme, og ikke behøves manuelt at gå ind på de forskellige affiliate netværks hjemmesider.

Samtidig med at du prøver deres Affiliate system af, vil jeg også anbefale dig at tjekke deres counter ud. Jeg har brugt LiveCounter i rigtig lang tid, og er rigtig glad for det, men vil snart til at prøve kræfter med Analytics, da jeg gerne vil have linket mit AdSense og Analytics sammen, og på den måde kan få nogen fede data, men til dig som ikke benytter dig af AdSense, kan lide at det er simpelt og nemt at gå til, samt ikke behøves at splitteste dit og dat kan jeg helt klart anbefale at tage et kig på LiveCounter, som i øvrigt er live, hvilket Analytics ikke er.

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

5 meninger om “Få styr på din affiliate indtjening”

 1. Det ser ud som om det er gået lidt i sig selv, der er ikke rigtig blevet tilføjet netværk her et år efter…

 2. Hej!

  Mange tak for de fine ord om vores besøgstæller og affiliate overblik.
  Vi er klar over det først bliver rigtig godt når vi får nogle flere netværk med, men vi gør alt hvad vi kan. Det er ikke alle netværk der teknisk er klar til det og det er heller ikke alle netværk der vil lege med os.

  Vi har valgt at fokusere på sikkerhed fremfor alt, derfor vil vi kun bruge netværk der udbyder en form for API, så vi ikke skal bede om brugerens brugernavn og password til netværket. Flere af netværkene er på vej med former for API, så vi kan tilføje dem, men det er noget der tager tid.

  Der er det seneste år ikke sket så meget med hensyn til netværks, til gengæld har vi tilføjet en masse spændende funktioner i affiliate overblik. Det er blandt andet blevet muligt at tracke sine salg, sådan man kan se præcis hvilke undersider, referencer og søgninger der laver ens salg. Det er noget vi selv er utrolig stolte af.

  Med hensyn til netværk, kan jeg afsløre vi er klar med EuroAds inden for meget kort tid. Vi er netop ved at beta teste det i øjeblikket og så snart det er klar, lukker vi op for jer :)

  Hvis I har nogle spørgsmål, kommentarer eller ønsker til vores service, så skal I bare sige til.

  Mvh.
  Søren
  Livecounter.dk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .