3 fede badeshorts til den moderne mand

badeshorts

Trenden i sommer 2013 siger korte badeshorts til mænd – Vi snakker ikke helt Speedo’s, men altså heller ikke dem der går til knæet. De skal helst gå til midt på låret, og gerne være lidt farverige, og skille sig ud. Jeg har samlet 3 forskellige designs, som jeg synes ser super cool ud – De kan allesammen købes .


Quiksilver badeshorts // Ellipsis 16 BS

Disse badeshorts har et super lækkert design, sidder relativt tætte og har den perfekte længde, hvis du altså gerne vil følge lidt med på moden. Noget af det der kan være rigtig irriterende ved badeshorts er, at der ofte ikke er nogen lommer. På denne model er der heldigvis en rummelig baglomme, så du kan have en pung eller lign. med, hvis du skal over til ishuset og købe is. En lækker funktion som denne model har, er at den er vandafvisende – Det kan selvfølgelig lyde lidt dumt, at et par badeshort er vandafvisende, men når du kommer op af vandet giver det rent faktisk ret god mening. Med vandafvisende badeshorts vil de blive meget hurtigere tørre, og ikke (som mange andre) klæbe sig fast til dine lår.


Fire + Ice badeshorts // Marino

Disse badeshorts er til den lidt mere modne mand, som ikke har behov for at skille sig så meget ud. Designet på disse badeshorts er meget klassisk, men stadig elegant. Personligt kan jeg rigtigt godt lide den øverste af disse badeshorts – Designet ville have været ret kedeligt, hvis badeshorts’ne udelukkende var røde, og ikke havde nogen detaljer. De mørke og hvide linjer øverst, giver designet på disse badeshorts et lille pift, så du ikke blender helt ind – På den positive måde.


O’Neill badeshorts // Orange

Disse badebukser falder måske ikke lige i alle mænds smag. Den meget lyse orange farve, som hælder lidt op af en lyserød farve, har aldrig nogensinde fået lov at komme i nærheden af Speedo’s badebukser, men moden i 2013 peger (heldigvis) også et lidt andet sted. Designet er, trods farven, meget simpelt. En bonus ved disse badebukser er, at der følger en hårkam med – Så kan du børste håret, så din frisure måske ligner bare lidt den du havde før du gik i vandet.

Hvis disse tre ikke er noget for dig, kan du tage et kig på Euroman’s bud på de !

Billede:

Sponsoreret.

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .