Find din personlige kant

Personlig kant med hjælp fra personlig branding

Igår skrev jeg et indlæg om, at man skal , og det er også rigtigt. Jeg skrev også at de besøgende “automatisk” ville komme hvis du virkelig brændte for det du lavede indholdt om, og brugte de sociale medier ved at smide et link på Facebook og Twitter når der er sket noget nyt på din blog, og det er også rigtigt. I dette indlæg vil jeg komme med et lille “trick” der kan booste dine besøgstal, samt chancen for at dine besøgende vil vænne tilbage.

Min definition på en personlig brander må være, at jeg kan huske personen for én bestemt ting, sætning eller kropssprog. Martin Thorborg bander, Gary Vaynerchuck bruger meget kraftigt kropssprog osv. Måske har du allerede én eller anden ting som er speciel ved dig, som du kan fremherske i dine tekster, videoer eller lydpodcasts? Personligt har jeg ikke rigtigt fundet dette endnu, men leder på livet løs, for selvom dette trick får dine besøgende til at huske dig, er det vigtigt at du ikke bare finder på ét eller andet mærkeligt, som ikke er dig. Selvfølgelig kan du gå hele vejen, og skabe en ny karakter som personlig brander – Dette har vi bl.a. set i Sidney Lee, som er en utrolig god personlig brander.

Sidney Lee er (selvfølgelig) ikke lige så skør (eller hvad du vil kalde det) når han er i privaten.. Dette har han også selv udtalt til en journalist. Hvis du vælger at gå samme vej som Sidney Lee er der ingen vej tilbage, så skal du køre den i lang tid, før du måske kan begynde at “blive dig selv igen”. :-)

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .