hyldeborg media

Jeg har igennem tiden opnået en god forståelse for en del forskellige ydelser indenfor online marketing. Jeg er stærkest i SEO, hvor jeg har arbejdet med både store og små virksomheder, såvel som bloggere, organisationer og foreninger. Jeg elsker af dele viden og erfaringer, og følger du med på min blog, gør jeg mit bedste for at holde dig opdateret om nye trends og tendenser. Hvis du vil vide mere om de forskellige grene af online markedsføring, kan du klikke ind på de forskellige underpunkter nedenfor, og forhåbentlig blive lidt klogere.

Med søgemaskineoptimering kan du få din hjemmeside højere op i søgeresultaterne hos Google og Bing. Jeg kan hjælpe dig med det tekniske, tekster, linkbuilding og alt det andet der ligger bag SEO optimering. Jeg tilbyder både engangsanalyser og kontinuerlig søgeoptimering.

Har du en lokal butik eller er du tandlæge, håndværker, murer eller på anden måde tilbyder en lokal service? Med lokal SEO bliver du synlig i lokalområdet.

Har du allerede et site, som henvender sig til flere markeder, eller ønsker du at ekspandere til andre lande? Med international SEO bliver du synlig i andre lande.

Teknisk SEO er grobunden for resten af dit SEO-arbejde. En teknisk SEO analyse vil belyse alle de tekniske udfordringer du har på dit site.

Links er en af de primære faktorer indenfor SEO, men samtidig også en af de sværeste og mest tidskrævende. Lad mig bygge høj kvalitets links til dit site.

Ser du negative resultater, når du Googler din virksomhed eller dit eget navn? Jeg kan hjælpe med at rykke de dårlige historier væk fra side 1.

Er du ikke synlig på YouTube, går du glip af de mange millioner søgninger, der sker hver eneste dag. Med YouTube SEO bliver du synlig på verdens 2. største søgemaskine.

Mit SEO kursus er tilpasset til din virksomhed, så det både kan blive en introduktion til SEO generelt, hvordan du skaffer gode links, avanceret teknisk SEO eller noget helt fjerde.

Byd på søgeord der er relevante for din virksomhed, og mål hvilke søgeord der giver konverteringer, og hvilke søgeord der ikke bør bydes på. Kom i toppen af søgeresultater på Google, Bing og App Store, og oplev en marketing-kanal, hvor du altid kan se en positiv ROAS (Return On Ad Spend).

Annoncér med søgeordsannoncer og shoppingannoncer på Google, bannerannoncer og remarketing på alverdens websites og videoannoncer på YouTube.

Online annoncering giver dig mulighed for at præsentere dine kampagner, services, produkter eller et hvilket som helst andet budskab du har. Det kan være via andre sociale medier som Facebook, LinkedIn og Twitter. Gennem andre websites som store medier, blogs, online fora. Eller gennem video-sites som YouTube.

Med Facebook annoncering kan du promovere din virksomhed på verdens største sociale medie, gennem promoverede statusopdateringer, lead-annoncer eller banner-annoncer.

Online annoncering for B2B-virksomheder, starter på LinkedIn. Målret dit budskab efter brancher, titler, virksomheder og mere, og mål værdien af investeringen.

Promovér din virksomhed på Twitter og åben op for en stort netværk af journalister, marketing folk og profiler indenfor digital markedsføring.

Uanset om du skal have en ny WordPress hjemmeside, skal flytte til et nyt domæne, har tekniske udfordringer med plugins eller lignende, kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder altid evig support og smårettelser, selvom fakturaen er betalt, så glem alt om abonnementer der er svære at komme ud af.

Med WooCommerce WordPress plugin kan man omdanne en almindelig WordPress hjemmeside til en webshop, hvor du kan sælge varer og digitale produkter.

Shopify er et af verdens mest anvendte webshop-systemer. Det er super nemt at gå til, og der findes tusindvis af apps der kan gøre dit arbejde nemmere. I starten kan det dog være svært at finde rundt i, eller at få sat selve webshoppen op – her kan jeg, som Shopify Partner, være behjælpelig.

Tekstforfatning af hjemmesidetekster, kategoritekster, blogindlæg og mere. Jeg holder en fast lav pris pr. ord, så du altid har en sikker pris, du kan gå ud fra. I min tid som tekstforfatter har jeg både skrevet til webshops, affiliates og service-virksomheder, og skrevet om næsten alt mellem himmel og jord.

Uanset om du sælger services eller produkter, er SEO tekster utroligt vigtige, hvis du vil findes i søgemaskinerne. Jeg skriver tekster som både dine besøgende og Google kan lide.

Uden gode produkttekster og kategoritekster til din webshop, vil du ikke blive synlige på dine vigtigste søgeord. Mine tekster er både optimeret til bruger og søgemaskine.