hyldeborg media

Her kan du finde alle de forskellige freelance-services, som jeg tilbyder. Du kan klikke ind på de forskellige, hvis du ønsker at læse mere om den pågældende service.

Med søgemaskineoptimering kan du få din hjemmeside højere op i søgeresultaterne hos Google og Bing. Jeg kan hjælpe dig med det tekniske, tekster, linkbuilding og alt det andet der ligger bag SEO optimering. Jeg tilbyder både engangsanalyser og kontinuerlig søgeoptimering.

Har du en lokal butik eller er du tandlæge, håndværker, murer eller på anden måde tilbyder en lokal service? Med lokal SEO kan du blive synlig i lokalområdet.

Er du ikke synlig på YouTube, går du glip af de mange millioner søgninger, der sker hver eneste dag. Med YouTube SEO bliver du synlig på verdens 2. største søgemaskine.

Uanset om du skal have en ny WordPress hjemmeside, skal flytte til et nyt domæne, har tekniske udfordringer med plugins eller lignende, kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder altid evig support og smårettelser, selvom fakturaen er betalt, så glem alt om abonnementer der er svære at komme ud af.

Med WooCommerce WordPress plugin kan man omdanne en almindelig WordPress hjemmeside til en webshop, hvor du kan sælge varer og digitale produkter.

Shopify er et af verdens mest anvendte webshop-systemer. Det er super nemt at gå til, og der findes tusindvis af apps der kan gøre dit arbejde nemmere. I starten kan det dog være svært at finde rundt i, eller at få sat selve webshoppen op – her kan jeg, som Shopify Partner, være behjælpelig.

Tekstforfatning af hjemmesidetekster, kategoritekster, blogindlæg og mere. Jeg holder en fast lav pris pr. ord, så du altid har en sikker pris, du kan gå ud fra. I min tid som tekstforfatter har jeg både skrevet til webshops, affiliates og service-virksomheder, og skrevet om næsten alt mellem himmel og jord.

Uanset om du sælger services eller produkter, er SEO tekster utroligt vigtige, hvis du vil findes i søgemaskinerne. Jeg skriver tekster som både dine besøgende og Google kan lide.