Få kliks til dit website, når folk aktivt søger efter dine produkter eller services. SEM (Search Engine Marketing) er en fælles betegnelse for annoncering på søgemaskiner, hvor man, modsat SEO, betaler søgemaskinen for at blive vist øverst. Sørger man for kun at byde på relevante søgeord og justere klikpriser, vil denne form for annoncering, med stor sandsynlighed blive den, der giver bedst ROAS.

Ved kun at betale for de kliks du får, på relevante søgninger, kan du være sikker på, at det er relevante besøgende du får på dit site. Dermed ikke sagt, at alle kliks konverterer, men ved at sætte bløde konverteringer op, som nyhedsbrev-tilmelding, kontaktformular, download af e-bog og lign., vil du kunne måle værdien af de kunder der ikke endte med at blive en direkte kunde.

Google AdWords er, uden tvivl, den største spiller på SEM-området, i Danmark. Hvis du endnu ikke har arbejdet med SEM, vil det også være min klare anbefaling at starte her. Når AdWords er sat op op, og kører tilfredstillende, kan man komme bredere ud ved at starte op på Bing eller App Store, hvis man har en app.

Annoncér med søgeordsannoncer og shoppingannoncer på Google, bannerannoncer og remarketing på alverdens websites og videoannoncer på YouTube.

Kontakt mig i dag