Vil du gerne have rykket din hjemmeside højere op i søgemaskinerne, er SEO vejen frem. Målet for søgemaskineoptimering er ikke kun bedre placeringer, men også mere organisk trafik, lavere bounce-rate og flere salg fra søgemaskinerne. Jeg er både behjælpelig med enkeltstående projekter, hjælp og vejledning, samt løbende håndtering.

Der er mange forskellige discipliner i søgeoptimering, og jeg kan hjælpe dig med dem alle. Måske ved du allerede at du har brug for at få lavet noget specifikt, men det kan også være du ikke har forstand på SEO, og blot vil have mig til at gennemgå din hjemmeside for at komme med gode råd til, hvad der skal være fokus på.

Jeg giver meget gerne et uforpligtende tilbud på hvad jeg kan lave på din hjemmeside. Jeg prioriterer selvfølgelig opgaverne alt efter hvor lang tid de tager, og hvor stor en effekt de kan have på din hjemmeside. Efterfølgende kan vi aftale en fast retainer eller tage en opgave ad gangen.

Har du en lokal butik eller er du tandlæge, håndværker, murer eller på anden måde tilbyder en lokal service? Med lokal SEO bliver du synlig i lokalområdet.

Har du allerede et site, som henvender sig til flere markeder, eller ønsker du at ekspandere til andre lande? Med international SEO bliver du synlig i andre lande.

Teknisk SEO er grobunden for resten af dit SEO-arbejde. En teknisk SEO analyse vil belyse alle de tekniske udfordringer du har på dit site.

Links er en af de primære faktorer indenfor SEO, men samtidig også en af de sværeste og mest tidskrævende. Lad mig bygge høj kvalitets links til dit site.

Ser du negative resultater, når du Googler din virksomhed eller dit eget navn? Jeg kan hjælpe med at rykke de dårlige historier væk fra side 1.

Er du ikke synlig på YouTube, går du glip af de mange millioner søgninger, der sker hver eneste dag. Med YouTube SEO bliver du synlig på verdens 2. største søgemaskine.

Mit SEO kursus er tilpasset til din virksomhed, så det både kan blive en introduktion til SEO generelt, hvordan du skaffer gode links, avanceret teknisk SEO eller noget helt fjerde.

Kontakt mig i dag