En teknisk SEO analyse giver dig indblik i de forskellige tekniske udfordringer dit site har, i relation til SEO. Udover forskellige problemer, vil jeg også komme med forslag til nye forbedringer som , Schema, breadcrumbs og lign. Alt efter hvor teknisk du selv er, eller om du allerede har en udvikler ansat, kan I enten selv sørge for implementering, eller lade mig klare det.

Alt efter hvilket behov du har brug for, kan min tekniske SEO analyse udformes, som du ønsker det. Ønsker du fuld indsigt i, hvilke problemer der er, hvorfor det er et problem og hvordan det løses, kan jeg lave en længere rapport, som giver dig indblik i dette. Det kan også være du ikke gider, eller har tid til, at sætte dig ind i alt det tekniske, og bare vil have mig til at løse problemerne så hurtigt som muligt.

Modsat og linkbuilding, er teknisk SEO ofte en engangsopgave. Dog kommer der af og til nye funktioner, eller der kan ske ændringer på sitet, som giver tekniske udfordringer for SEO, hvorfor jeg altid anbefaler at få lavet et månedligt crawl af sitet, så man finder eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Kontakt mig i dag