Shopify er et webshop CMS, som gør det nemt at komme igang med sin egen webshop. Når først shoppen er sat op, er det utroligt nemt selv at holde den opdateret. Du opretter dine produkter, og så kan Shopify nærmest klare resten selv. I starten kan man dog godt have brug for Shopify Support – og her kan jeg hjælpe.

Jeg er , hvilket sikrer dig en god betjening. Man skal have erfaring med systemet for at kunne blive Partner, og har du brug for hjælp til dit Shopify website, vil jeg anbefale dig at vælge mig, eller en anden partner – og holde dig væk fra bureauer/freelancere som ikke har partner-status.

Hvis du har brug for Shopify hjælp af den eller anden slags, er du altid velkommen til at kontakte mig. Som Shopify konsulent er jeg både behjælpelig med spørgsmål, opsætning og hjælp til at sælge mere i din webshop. Kort sagt, kan jeg hjælpe dig med alt relateret til Shopify.

Kontakt mig i dag

Referencer for Shopify

Tobias helped me out when I was building a webshop. He was super easy to work with, great respons time and the work was done exactly as I needed it done. I surely recommend Tobias for work related to websites and webshops.

,