Jeg skriver alle typer af tekster til en fast lav pris på 0,55 kr. pr. ord. Igennem min tid som tekstforfatter har jeg både skrevet SEO tekster, produkttekster, pressemeddelelser m.m., og vil meget gerne hjælpe med at skrive tekst til din virksomhed eller blog ligeså. Når du bestiller en tekst af mig, vil jeg være behjælpelig med at finde relevante søgeord den bør findes på, medmindre du allerede selv har gjort det.

Når jeg skriver tekster har jeg både fokus på at inspirere, konvertere og søgemaskineoptimere teksten. Du får altså både en tekst der er spændende at læse, der leder brugeren hen mod en konvertering og samtidig er søgemaskineoptimeret. Alt efter hvilken type tekst der er tale om, er der selvfølgelig mere fokus på det ene eller det ande

Du har altid mulighed for at få en gratis tekst af mig, hvis du har ikke bestilt af mig før – Du kan enten få 150 ord fuldstændig gratis, eller du kan vælge at dele denne side på Google+ og få skrevet 300 ord. På den måde kan du få en idé om hvordan jeg vil skrive dine tekster, uden at du behøves at betale en krone.

Uanset om du sælger services eller produkter, er SEO tekster utroligt vigtige, hvis du vil findes i søgemaskinerne. Jeg skriver tekster som både dine besøgende og Google kan lide.

Uden gode produkttekster og kategoritekster til din webshop, vil du ikke blive synlige på dine vigtigste søgeord. Mine tekster er både optimeret til bruger og søgemaskine.

Kontakt mig i dag

Referencer for tekstforfatning

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Tobias i forbindelse med tekster til webshop. Tobias leverer til tiden og en kvalitet der er i orden. Vil helt klart anbefale Tobias til andre der skal have skrevet tekster eller lign.

,

 

Jeg har brugt Tobias både til artikler og produkttekster, og har altid været glad for hvad Tobias har leveret. Alle gange har Tobias leveret de helt perfekte tekster meget hurtigt og til en helt fin pris. Jeg vil bruge Tobias mere i fremtiden og kan helt sikkert anbefale ham hvis du mangler tekster til det ene eller andet!

, Shoppr.dk

 

Tobias er en super kreativ og intelligent ung mand, som forstår hvilke behov kunden har. Vi har været super glade for vores samarbejde med ham hos vitam.dk, hvor han har skrevet en række artikler.

Vi har før haft to ansatte, som arbejdede med tekstforfatning, men det behøver vi ikke længere.

Tobias er god til at sætte sig ind i hvad der skal laves, hvilke krav der er og det færdige produkt er super godt.

Vi har endelig fundet en tekstforfatter, som kan levere topkvalitet hver eneste gang og som er super rar at arbejde med.

Vi anbefaler Tobias til alle, som vi kender!

,

.

Tobias is a very reliable business man. He was asked to write articles and completed them in a short period of time. The content was unique, relevant and exactly what I wanted. The price is more than competitive.

I can recommend a collaboration with Tobias Hyldeborg.

,

.

Tobias har i flere omgange leveret tekster, som vi har videreleveret til vores kunder. Vi har, som både kunde og leverandør, været utroligt tilfredse med det solid stykke arbejde, som Tobias altid leverer. Tobias gør hvad han siger og siger hvad han gør – Ingen dikkedarer. Jeg vil til enhver tid anbefale Tobias til de, som måtte skulle købe teksforfatning eller outsource dette og som måske ikke har corporate-budgetter.

,

.

Har benyttet mig af Tobias til tekster til flere websites. Tobias leverer altid til tiden og til aftalte kvalitet.
Kan varmt anbefales.

.

Jeg har fået Tobias til at skrive flere tekster for mig, som er sendt til udgivelse på min blog. Tobias er rigtig dygtig og har sine grammatiske evner helt i top og det er også derfor jeg har valgt Tobias fremfor mange andre. Her er man altid sikker på at kvaliteten er i orden og at der bliver leveret til tiden, derudover er han også god til at researche hvis opgaven kræver dette. Mit valg vil helt klart falde på Tobias næste gang jeg skal have leveret tekster.

,

.

Jeg har flere gange brugt Tobias til at skrive tekster til mine websites og til linkbuilding. Hver gang har han leveret fine resultater til en fornuftig pris – Og hver gang til tiden. Teksterne er velskrevet og gennemarbejdede i forhold til den pris, som han kræver for dem.

,

.

Jeg har benyttet Tobias til at skrive forskellige tekster til min webshop Motil.dk. Her leverede Tobias præcis det jeg ønskede og mere til. Jeg benyttede ham over flere gange og han tog rigtig godt imod den feedback han fik fra gang til gang omkring hvordan jeg præcis ønskede teksterne. Derudover så er Tobias meget nem at kommunikere med og overholder alle aftaler.

,

.

Tobias skulle levere tekster til brug på kategori sider på en hi-fi kabel shop. Man kan se ud af teksterne han har brugt tid på at research omkring kablerne inden han påbegyndte at skrive om dem. Og har også måtte melde pas på et par kategorier grundet den manglende mulighed for ordentlig information om kablet i hans research. Det vidner om stor professionalisme og seriøsitet i at løse opgaven så perfekt som muligt. Jeg vil helt sikkert give Thumbs up herfra og anbefale Tobias til andre. Og for den sags skyld bruge ham igen!

,

.

Tobias leverede hurtigt den bestilte artikel, hvor han brugte gode variationer af søgeordet i artiklen, samtidig med at den var informativ og let læselig.

,

.

Jeg prøvede at udfordre Tobias lidt – i hvert fald efter min egen overbevisning. Med sine kreative tanker, samt sit læsevenlige og flydende skriftlige sprog, så formåede han dog at klare opgaven til UG. Derudover gik det også dejlig hurtigt med artiklen, hvilket jeg helt sikkert vil have liggende i baghovedet til næste gang, hvor jeg står og har brug for noget tekstarbejde.

,

.

Tobias er en utrolig dygtig tekstforfatter, der skriver med et meget velformuleret sprog og som har har stort talent som skribent. Jeg kan virkelig kun anbefale ham.

.

Jeg har hyret Tobias til at skrive en række korte SEO-tekster. De unikke tekster skulle bruges til at koble noget indhold på nogle tag-sider på en WordPress blog. Tobias’ tekster har medvirket til at rykke mine sider flere placeringer op på side 1 på søgeord med medium konkurrence.

Udover at levere billige tekster der virker, arbejder Tobias lynhurtigt og yder en super service. Eksempelvis fik jeg på få timer lavet rettelser i en tekst, efter jeg havde givet feedback.

Jeg giver Tobias mine bedste anbefalinger.

,